IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

S'obliden de treure les cames de Santi Vila a la foto de la web del 'Govern Legítim'

La foto ha estat publicada malament durant unes hores però ja ha estat arreglada

Imagen con el error
Imatge amb l'error. | Twitter

 

El Govern Legítim de Catalunya ha creat una pàgina web on, de moment, es pot consultar quins són tots els membres d'aquest govern. També compta amb un apartat on insten a la gent a donar el seu suport al Govern a través de diferents correus electrònics, i una altra secció de notícies relacionades amb Puigdemont, Oriol Junqueras i els consellers.

Però el que ha cridat l'atenció d'aquesta peculiar pàgina web ha estat un error a la foto que l'encapçala. En l'inici de la web es pot veure una imatge conjunta de tots els membres del Govern.

Foto que va ser feta quan Santi Vila encara es trobava en ell, ja que apareix en la imatge unes cames que no corresponen a cap dels que surten en la fotografia. Santi Vila formava part del Govern català, fins que va decidir dimitir, just abans de la proclamació de la independència, com a Conseller d'Economia.

Mofes a TwitterActualment la imatge ja ha estat modificada i en ella ja no apareixen aquestes cames de més que si podíem veure anteriorment. Però fins que la fotografia s'ha arreglat els usuaris de les xarxes socials han tingut temps d'adonar-se de l'error i comentar-ho.

Alguns informaven el Govern de l'error, uns altres simplement reien de l'errada i altres més asseguraven que de Santi Vila ja «no volen res».

g

 «Les cames de Santi Vila pertanyen encara al Govern Legítim. No se sap quina conselleria ocupen, però»

Imagen corregida
Imatge corregida. | Web 'Govern Legítim'

 


Comentaris

envia el comentari