IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Salvador, l'home que va prometre a la seva amant treure-li aquell «pes de sobre», abans de matar el seu marit

Antonio Navarro va morir l'agost de l'any passat, després de ser apunyalat vuit vegades

Imagen de Antonio y Maje el día de su boda
Imatge d'Antonio i Maje el dia del seu casament | Xarxes socials

Salvador R.L, de 47 anys, va ser detingut després de confessar ser l'autor de l'assassinat d'Antonio Navarro Cerdán, un home de 36 anys que la policia va trobar mort a València el passat 16 d'agost. A més, la dona de la víctima, María Jesús, més coneguda com a Maje, de 27 anys, també està custodiada per les autoritats, en ser considerada possible coautora del crim. 

Després de diversos mesos d'investigació, en els quals es va aconseguir la confessió del presumpte assassí, s'ha sabut, a més, que entre l'agressor i la parella de la víctima hi ha relació. En concret, els dos treballaven a l'Hospital Casa de Salut de València, on ell treballava com a auxiliar de transport sanitari, i ella com a infermera. Segons fonts de la Policia Nacional, els dos mantenien, a més, una relació extramatrimonial. 

Les mateixes fonts, segons 'El Español', asseguren que l'assassí confés va insistir que la decisió de matar Antonio va ser personal. «Ho vaig decidir jo sol i el vaig executar», va explicar Salvador, negant qualsevol implicació de María Jesús. Tot i això, les investigacions apunten que la dona podria haver provocat la reacció de Salvador en comentar-li que estava vivint un mal moment amb el seu marit, i fins i tot que l'havia maltractat. Uns fets que, no van ser mai denunciats ni notificats a les autoritats. 

La parella de la víctima nega qualsevol implicació

Maje, per la seva part, ha assegurat que no va tenir res a veure amb la mort del seu marit, encara que sí que va admetre que no passaven per un bon moment en la seva relació. Amics i familiars sabien que l'amor per Antonio havia acabat, i que fins i tot el matrimoni, que va durar un any i mig, es va veure forçat per pressió familiar, ja que ella no volia defraudar la seva família. 

A més, fonts policials assenyalen que aquesta informació també hauria arribat a Salvador, que es va fer responsable per facilitar les coses amb la seva amant. L'home, 20 anys més gran, casat i pare de dos fills, li va assegurar a la seva nova parella que li trauria «aquell pes de sobre». Posteriorment, hauria posat fi a la vida d'Antonio Navarro. 

Imagen de Antonio y Maje en República Dominicana, durante su Luna de Miel
Imatge d'Antonio i Maje a la República Dominicana| Xarxes socials

Va matar-lo davant d'una caserna de la Guàrdia Civil

L'assassinat es va produir en el mateix garatge de la casa on vivien Antonio i María Jesús, un habitatge situat just davant d'una caserna de la Guàrdia Civil. La víctima va baixar del seu cotxe, i just en aquell moment l'agressor va aprofitar per propinar-li fins a vuit apunyalaments al tòrax. Un va anar directament cap al cor, provocant-li la mort a l'home de 36 anys. 


Comentaris

envia el comentari