Imatge de l'helicòpter medicalitzat que ha realitzat el salvament de la nena de 10 anys ofegada a Sitges aquest diumenge, 14 de juny

Salven una nena de 10 anys que s'estava ofegant a la platja de La Ribera de Sitges

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat els Mossos, el SEM, la Policia Local de Sitges i Socorrisme Proactiva

Ensurt a la platja de La Ribera de Sitges  en el salvament d'una nena de 10 anys que s'estava ofegant a l'aigua. Tal com informa el Sistema d'Emergències Mèdiques  (SEM), que ha efectuat el salvament de la menor amb un helicòpter medicalitzat, la petita ha estat traslladada d'urgència a l'hospital de Sant Joan de Déu. El seu pronòstic és menys greu.

En el dispositiu han participat també la Policia Local de Sitges, els  Mossos d'Esquadra i Socorrisme Proactiva i dues ambulàncies del SEM.

Salvament heroic a Caldes 

El passat dissabte 30 de maig es va produir tot un acte d’heroïcitat a Caldes de Malavella, a la comarca de la Selva. Segons el Diari de Girona, dos policials locals van salvar la vida a un home de 55 anys que va patir una aturada cardíaca. Els agents el van poder recuperar amb les maniobres de reanimació i l’ús del desfibril·lador fins a l’arribada del Sistema d’Emergències Mèdiques.

Concretament, els fets van tenir lloc a les 10.15 hores del matí en un domicili del carrer Ripollès. Tal com explica la dona de l’home, l’individu es va començar a trobar malament, va sortir a la terrassa, va caure i va perdre el coneixement.