Rescat de pel·lícula a la Costa Brava: salven una dona ferida

Els fets s'han produït aquest dissabte al matí

Ensurt aquest dissabte, 15 de febrer, al migdia, en un dels punts més concorreguts del litoral de la  Costa Brava. En concret, una dona ha resultat ferida mentre caminava pel Camí de Ronda, adjacent al litoral, al terme municipal de Roses, a l'Alt Empordà. Per causes que es desconeixen, ha patit una lesió que li ha impedit continuar el trajecte pel seu propi peu.

Un salvament de pel·lícula tot i una lesió de poca gravetat

A més, l'emplaçament on es trobava era de difícil accés, i això ha provocat que els serveis d'emergències hagin hagut de fer un desplegament més aparatós del que hauria calgut per l'abast de la lesió que presentava la dona. Ha estat, doncs, un salvament de pel·lícula que ha despertat la curiositat de més d'un veí de la zona.

Els Bombers de la Generalitat, en coordinació amb Salvament Marítim, s'han encarregat de l'operatiu d'aquest desplegament, tal com ells mateixos han explicat a través de les xarxes socials:

Els Bombers han traslladat la dona ferida fins a l'embarcació de Salvament Marítim. Des d'allà, ha estat conduïda cap al port pesquer de Roses, on l'esperava una ambulància del  Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Al vehicle medicalitzat se li han practicat les primeres atencions, que s'han culminat a un centre mèdic proper.

També et pot interessar...