Servei Marítim salva un jove que es va intentar suïcidar al Port de Barcelona

Es tracta d'un turista drogat que es va llençar a l'aigua amb la intenció d'ofegar-se

El Servei Marítim salva un jove que es volia ofegar al port de Barcelona
El Servei Marítim salva un jove que es volia ofegar al port de Barcelona | Guàrdia Civil

El Servei Marítim de la Guàrdia Civil va rescatar divendres passat un home que estava a punt d'ofegar-se a uns 50 metres del World Trade Center de Barcelona, al port. Agents de la patrullera 'Río Tordera' que feien inspeccions en embarcacions recreatives de la zona van veure que hi havia un home a l'aigua. S'hi van dirigir i li van tirar un salvavides. L'home, de 26 anys i origen rus, no va col·laborar en el rescat, sinó que va enrotllar-se la corda del salvavides al coll i va intentar escanyar-se. Davant d'això, dos agents es van tirar a l'aigua per salvar-lo.

Després d'uns minuts de tensió i perill per tots tres, els guàrdies civils van aconseguir que es calmés i el van poder pujar a bord amb dificultats per l'estat d'alteració de la víctima i per la foscor i males condicions de la mar.

Sense danys i en bon estat de salut

Un cop al port, va ser atès per personal sanitari i traslladat a un hospital, on es va comprovar que no patia danys i que el seu estat de salut era bo. Al dia següent l'home va explicar que portava diversos dies de vacances a Barcelona i que després de consumir drogues va sentir la necessitat de suïcidar-se, per la qual cosa es va tirar a l'aigua al mateix port.

El Servei Marítim salva un jove que es volia ofegar al port de Barcelona
El Servei Marítim salva un jove que es volia ofegar al port de Barcelona | Guàrdia Civil

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari