Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Salven la vida d'una dona que s'havia disparat un tret a Olot

La víctima es va disparar ella mateixa dins del seu cotxe
Imatge d'arxiu d'un agent dels Mossos d'Esquadra. | Cedida

 

Aquest divendres, 9 de febrer, una dona de 52 anys va ser trobada estirada al mig del carrer Barretina, al Pla de Dalt d'Olot, amb un tret al pit. Per sort, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) va aconseguir reanimar-la i la va portar fins a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona on ha quedat ingressada.

 

Cal destacar que un veí de la zona que tornava a casa va escoltar de lluny, els crits d'una persona que demanava «auxili i socors», segons relata 'El Punt Avui'. L'home s'hi va apropar i es va trobar amb la dona en qüestió estesa a la vorera al costat d'un vehicle.

 

En arribar, l'home li va fer diverses preguntes per tal de saber com es trobava, però ella ja no li va respondre, ja que va perdre el coneixement. En veure-ho, l'home va trucar ràpidament el 112 i en arribar el SEM van reanimar a la ferida i la van traslladar fins a l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta.

En un primer moment, en comprovar que la ferida semblava d'un tret i que no hi havia cap arma a terra, els Mossos d'Esquadra i la Policia Municipal van pensar que es devia a una agressió.

 

La dona s'havia autolesionat

Però quan els agents van registrar el cotxe, es va poder comprovar que l'arma, concretament un revòlver, era a dins del vehicle, on també es van trobar altres indicis que apunten a un intent de suïcidi. Davant de totes aquestes evidències i la investigació entorn a la víctima, els agents van concloure que s'havia autolesionat.

Comentaris