Muntatge de Samantha Miller i una carretera

Samantha, la jove de 34 anys que ha mort hores després de casar-se

La recent casada va morir després de patir un accident brutal

Samantha Miller mai podria haver imaginat que perdria la vida en qüestió de segons després del seu enllaç nupcial. La tragèdia va passar després de casar-se: va patir un accident a Carolina del Sud, als Estats Units.

La dona, 34 anys, va morir en un accident de trànsit, en què també es va veure afectat el seu marit. Samantha va morir poc temps després d'haver contret matrimoni en una cerimònia que va celebrar amb tota mena de luxes. Exactament, va morir només cinc hores més tard de casar-se.

Poc abans de perdre la vida, tots dos s'havien donat el 'sí, vull', però la nit va acabar en tragèdia de manera impactant. Tant Samantha com Aric Hutchinson, de 36 anys, van patir un xoc brutal a Folly Beach el dia que havia d'haver estat el més feliç de la seva vida.

Samantha mor en un accident hores després de la seva boda

Tots dos viatjaven amb dues persones més en un carret de golf quan un cotxe que conduïa una dona en estat alcoholitzat va xocar brutalment contra el seu. Un succés que ha deixat en xoc tota la comitiva de la boda, que mai no va imaginar acabar d'aquesta manera tan tràgica un dia com aquest.

Imatge d'una carretera amb flors
Aquest accident ha posat fi a la vida d'una dona que s'havia casat unes hores abans. | CEDIDA

Tot va passar el 28 d'abril passat quan el carret en què viatjaven, decorat amb tots els detalls per a l'enllaç, va acabar impactant amb l'altre vehicle. Amb tot, aquest va fer diverses voltes de campana a causa de l'impacte.

Samantha Miller va morir conseqüència de l'impacte brutal i dos dels tres passatgers van acabar greus, un d'ells, el marit de la víctima. Aric Hutchinson està actualment ingressat en un hospital amb diverses factures i una lesió cerebral, per la qual cosa els metges li van haver de fer una cirurgia reconstructiva. Així ho explicava la seva mare Annette Hutchinson, que està commocionada pels fets.

Samantha mor a l'acte i el seu marit es troba en estat greu

Aquesta dona ha tingut la idea d'obrir una pàgina per a la recaptació de fons per poder costejar aquestes despeses de les operacions del seu fill i, fins i tot, també per sufragar el funeral de la difunta nora. En aquesta publicació apareix una foto de Samantha i Aric després d'haver-se casat. A tots dos se'ls veu passant sota unes bengales minuts abans de l'accident que li va costar la vida a la noia.

Samantha Miller i el seu marit el dia de la seva boda
Samantha Miller mor amb 34 anys després de casar-se amb Aric Hutchinson. | GOFUNDME

«Em van entregar l'anell de boda d'Aric en una bossa de plàstic a l'hospital. Van ser cinc hores després que Samantha li'l posés al dit i es llegissin els seus vots», va apuntar Annette Hutchinson.

Una noia en estat ebri va provocar l'accident que va matar Samantha

Pel que fa a la conductora que va provocar aquest accident mortal que va acabar amb la vida de Samantha Miller, es tracta de Jamie Lee Komoroski, de 25 anys. Aquesta dona està acusada d'un càrrec d'homicidi per imprudència i tres càrrecs de delicte greu de conduir sota els efectes de l'alcohol. Com a resultat de la seva injustificada acció, ha provocat lesions greus i ha deixat un mort.

La jove circulava de forma irresponsable a més de 100 km/h en una zona on la velocitat màxima permesa amb prou feines era de 40 km/h. Parlem d'una noia que ha deixat dues famílies totalment trencades. Segons ha comunicat la cadena Fox 11, Jaime Lee s'enfronta actualment a 25 anys de presó per haver provocat l'accident que va posar fi a la vida de Samantha Miller.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies dels SUCCESSOS més destacats de Catalunya al WhatsApp!