Samantha Villar s'enfronta al seu vertigen i acaba plorant en una muntanya russa

La periodista de Cuatro va plantar cara a l'acrofòbia que pateix al seu últim programa
Samantha Villar abans que es posés en marxa l'atracció | Cuatro

 

Després d'intentar superar els seus propis complexos físics a l'últim programa, dedicat a la bellesa, Samantha Villar ha tornat a la càrrega amb un nou capítol en la qual tracta el tema de la por. En aquesta ocasió, la periodista s'ha enfrontat al seu major trauma: el pànic a les altures.

  

  

Per això, Villar va acudir en primer lloc a una clínica de psicologia, on va realitzar una simulació de realitat virtual en la qual es posava a la pell d'una persona a l'última planta d'un gratacel, caminant sobre una passarel·la que deixava tota la ciutat als seus peus. A la vora d'un atac d'ansietat, Samantha va haver d'aturar la sessió per poder continuar.

  

  

No obstant això, aquesta no va ser l'única prova a la qual es va enfrontar per intentar superar l'acrofòbia que pateix. Encara que amb reticències, va pujar a un ascensor de vidre per realitzar la que seria la prova final contra la por: pujar a una muntanya russa.

 

 

Samantha Villar a la muntanya russa | Cuatro

 

D'aquesta manera, Samantha va anar al Parc d'Atraccions de Madrid disposada a pujar-se al 'Abismo': una muntanya russa que té forma de tirabuixó i que arriba a una velocitat màxima de 120 quilòmetres per hora i una alçada de 49 metres.

El pitjor moment de Samantha a la televisió

Lluny de gaudir de l'experiència, la periodista va baixar de l'atracció plorant per la por que havia passat: «Estic marejada, només he obert els ulls un moment i els he tornat a tancar. No puc, ja està», comentava.

La seva cara de pànic, per descomptat, ho deia tot. Ja abans que comencés el recorregut, Samantha va començar a posar-se nerviosa i a insistir que no volia pujar, però que havia de fer-ho: «No vull, no vull, no vull! No sé si podré obrir els ulls», es queixava abans d'arrencar.

 

Samantha Villar plorant després de la seva experiència | Cuatro

 

Tot i aquesta experiència fallida, Villar es va adonar d'un detall important que pot ajudar a perdre la por: «¿Saps el que em sap més greu? Que tothom ha gaudit i jo no», sentenciava.

Van ser els ànims de les persones que feien cua per pujar a l'atracció els que la van ajudar a comprendre que no hi havia res a témer. «Després de tots els reportatges que has fet, això és una mariconada», li comentava una d'elles. «No és tard mai per quedar-se la por, si no ho fas no te la trauràs», l'animava altra.

L'aterridora psicofonia

Però aquest moment no va ser l'únic que va fer que la periodista experimentés la por en estat pur. Samantha va anar a casa d'una família que assegurava que havien viscut fenòmens paranormals, cosa que van decidir comprovar realitzant una psicofonia.

Al més pur estil 'Cuarto Milenio', Samantha es va tancar en una habitació de la casa amb un sensor de moviment mentre gravaven la psicofonia. En diverses ocasions, aquest es va activar i la periodista no va poder evitar cridar de por.

 

Samantha Villar escolta la psicofonía | Cuatro

 

La cosa va anar empitjorant i finalment va demanar a l'equip d'especialistes que l'acompanyava que es parés l'experiment. Poc després, quan escoltaven la gravació, van advertir que una de les veus de les presències que es van detectar a la casa pronunciaven el seu nom, cosa que no va fer sinó espantar-la encara més.

La propietària de la casa, que viu amb la seva parella i els seus dos fills petits, va explicar que fa un temps van descobrir que podria tractar-se dels esperits dels seus sogres, que habiten al domicili per protegir-los. De tant en tant, la família viu successos paranormals i escolta sorolls aterridors.