Foto de Samuel Rebollo

Samuel, el futbolista de 20 anys que s'ha suïcidat en ser rebutjat pel seu club

El futbol plora la pèrdua d'aquest jove jugador

Amb només 20 anys i una carrera que gairebé acabava de començar, Samuel Rebollo se suïcidava després de la decepció més gran de la seva vida. El jove era una persona dedicada a allò que més li agradava, la seva gran passió: el futbol.

Els últims anys li havien anat bé, però les seves esperances estaven posades en què li anés encara millor. Desitjava amb totes les seves forces arribar a formar part del primer equip del club on jugava, cosa que no va poder aconseguir.

Segons han apuntat diverses teories, va ser això el que va portar a prendre aquesta tràgica decisió. Samuel es va suïcidar després d'adonar-se que la seva carrera com a futbolista no avançava com li hauria agradat a ell.

Es va suïcidar després que el club li digués que no comptava amb ell

Ha succeït a Argentina, així ho han informat els mitjans locals. El noi era jugador del Club Atlético Aldosivi, hi havia arribat l'última temporada. Va començar jugant a les categories inferiors, amb l'esperança d'arribar a debutar amb el primer equip, però la cosa no va anar com ell volia. Pel que sembla, no només no va aconseguir arribar a jugar amb el primer equip, sinó que el club li va comunicar que ja no comptava amb ell per a cap de les seves plantilles.

Així, doncs, el jove va quedar com un jugador lliure, i no va poder suportar la decepció que això va suposar per a ell. Després de les tristes notícies, Samuel Rebollo es va treure la vida. Tenia només 20 anys i tota una vida per endavant, segurament amb més oportunitats, però va decidir no viure-les.

La veritat és que no s'ha conegut gaire sobre el cas. És possible que el jove tingués ja altres problemes que, units a aquest últim, el portessin a prendre la dura decisió.

L'únic que se sap és que la família, els amics i els coneguts estan devastats per la gran pèrdua. De fet, un missatge del pare s'ha difós en xarxes socials. «Vas deixar un dolor que no es curarà mai. [...] Només demano a Déu i a la Virgencita que em doni forces».

No és l'únic missatge que s'ha pogut llegir en xarxes, també el mateix club on jugava ha volgut enviar el condol.

«Dirigents, entrenadors, companys i amics l'acomiaden recordant una excel·lent persona, que sempre va estar compromesa amb el club, i enviant el seu condol a tota la seva família i éssers estimats».

Segona mort al club en poc temps

El que crida encara més l'atenció d'aquest cas és que no és la primera vegada que passa una cosa semblant al club. Segons han informat mitjans locals, el 2020 un altre noi de l'equip moria en una situació molt semblant.

Es deia Leandro Latorre i només tenia 18 anys. El jove es va treure la vida després que l'equip el deixés lliure, després d'informar-li que no volien seguir-lo tenint a la plantilla.

Precisament sobre això s'han vist diversos missatges a les xarxes. Algunes persones han volgut cridar l'atenció del club destacant aquest tema.