rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🌞 La previsió del temps cada día al teu Instagram. Segueix-nos fent clic aquí!

Sancionen un conductor d'autobusos de Barcelona perquè no vol córrer més per poder ser puntual

L'home assegura que és inviable complir amb els horaris sense accelerar massa
El conductor assegura que és impossible complir amb els horaris sense accelerar massa | Cedida

 

Transports Metropolitans de Barcelona —TMB— ha sancionat un conductor d'autobusos per retards reiterats al servei entre la plaça d'Espanya i l'aeroport del Prat. La sanció és de quatre dies de suspensió de sou i feina, després d'haver-lo controlat durant una setmana. L'home, però, assegura que és impossible fer el trajecte en 45 minuts, com li exigeixen, sense prémer massa l'accelerador i posar en risc la seguretat dels seus passatgers. La direcció d'autobusos va minutar els seus trajectes entre el 7 i el 12 de maig, i va detectar retards d'entre cinc i 23 minuts. A l'expedient que li han obert es veu clarament que, a mesura que passa la jornada laboral, els retards van en augment. 

José Luís Castaño, el conductor que pot perdre uns 350 euros del sou, ha assegurat a SER Catalunya que és inviable complir l'horari: «La volta que porto molts passatgers m'és impossible fer-la en 45 minuts, perquè perdo temps pujant les maletes, venent bitllets i atenent passatgers que demanen informació per arribar al seu hotel, i que tenen dificultats per fer-se entendre». A més, assegura que té només cinc minuts per anar al lavabo i rentar-se les mans, i que a principis d'aquest any li van detectar hipertensió i té clar que vol treballar sense pressions. 

 

L'home recorda també que, per antiguitat, els conductors tenen l'opció d'anar a les rutes més tranquil·les, i que els més joves solen anar destinats a les que requereixen anar més de pressa, com aquesta de l'aeroport. Amb tot, es mostra preocupat per l'increment de la velocitat generalitzat entre els conductors, no només de TMB, que fa que hi hagi «un petit punt d'estrès per complir l'horari». 

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris