Sandra va matar el seu xicot perquè seria pare amb una altra noia

La gelosia, el principal motiu del crim que commou Eivissa

Sandra y José Eloy
Sadar i José Eloy | El Español

Eivissa encara està consternada pel crim que ha viscut aquesta darrera setmana. Sandra, de només 18 anys, va assassinar el seu xicot José Eloy, amb una punyalada al pit. Els dos vivien en uns apartaments a la turística població de Sant Josep, a Eivissa, des de feia només unes setmanes. Cap dels seus coneguts ha volgut posar data a l'inici de la relació. El que sí que ha transcendit és el principal problema que tenien com a parella: la gelosia. I d'aquí ve el motiu de l'homicidi: van discutir, Sandra va punxar les rodes del cotxe de José Eloy i el va apunyalar. Ella va provar d'escapar-se, però va ser detinguda poc després. 

José Eloy havia tingut una parella abans de Sandra. Tot i que feia mesos que no parlaven, la seva ex li acabava de comunicar que estava embarassada i que ell era el pare. El petit naixerà aquest pròxim març. Després de saber-ho, José Eloy hauria decidit posar punt a la relació amb Sandra.

La gelosia, motiu de l'apunyalament mortal

Just dimarts 29 de gener al matí, José Eloy li va dir a Sandra que no volia seguir amb la relació. Ell tenia 31 anys, mentre que ella en tenia 18. Segons expliquen diversos mitjans, vivien moments vitals molt diferents. Sandra, però, no pensava el mateix.

La primera reacció de la jove va ser d'amenaçar amb el suïcidi. Primer, però, va punxar les rodes del cotxe. José Eloy li va demanar que no convertís la situació en més complicada. Va ser llavors quan ella li va clavar el punyal al pit i el va matar. 

José Eloy
José Eloy | El Español

 

Van ser els veïns els que van trucar a urgències quan van veure el cos del jove al costat del cotxe. José Eloy encara era viu quan van arribar els serveis mèdics, però va morri camí a l'hospital després de diverses parades cardiorespiratòries.  Poca estona després, Sandra era detinguda.


Comentaris

envia el comentari