YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sant Andreu de la Barca, el municipi amb més premis del sorteig de la loteria de Nadal

En aquesta localitat del Baix Llobregat s'han venut números agraciats amb un quart premi i dos cinquens

Un grup de persones celebra el segon premi a Salou | CatalunyaDiari.cat

Més enllà de Barcelona, Sant Andreu de la Barca ha estat el municipi català on han caigut més premis del sorteig de la loteria de Nadal. En aquesta localitat del Baix Llobregat s'han venut números que han estat agraciats amb un quart premi i dos cinquens premis. Altres ciutats amb sort han estat l'Hospitalet de Llobregat, Vic i Esplugues de Llobregat —amb el segon premi i un dels cinquens cadascuna—, Barberà del Vallès —amb un quart i un cinquè premi— i també Sort. La Bruixa d'Or, l'administració més coneguda de Catalunya, ha repartit números premiats amb dos cinquens premis diferents.

El primer premi de la Loteria ha tocat íntegrament a Madrid i el tercer, a Navarra. Catalunya ha tingut més sort amb el segon, que ha estat molt repartit entre diverses localitats. Del número 4536 s'han venut més d'una sèrie a Barcelona i una a Salou i dècims a Calafell, Vic, Abrera, Castelldefels, Esplugues i l'Hospitalet de Llobregat, Vilobí d'Onyar, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Pere de Ribes, Viladecans, Castell Platja d'Aro, Olot, Portbou, Lleida, Deltebre, Falset i a Vinyols i els Arcs.

El segon premi ha deixat en total a Catalunya més de 2,5 milions d'euros, bàsicament a Salou i a una administració de la Plaça Molina de Barcelona, que ha repartit més d'un milió d'euros. Els qui tinguin butlletes del 4536 guanyen 6.250 euros per euro jugat; és a dir, per un dècim, 125.000 euros.

Pel que fa als quarts premis, un d'ells ha tocat a Barcelona, Manlleu, Roses, Batea i Sort. L'altre quart ha caigut a Barberà del Vallès i Sant Andreu de la Barca. Dels vuit cinquens, tots excepte un han esquitxat casa nostra. Els municipis catalans on ha tocat han estat: Mollerussa, Sort, Barcelona, Hospitalet de Llobregat, Barberà del Vallès, Sant Andreu de la Barca, Blanes, Castelló d'Empúries, el Catllar, Vic, Sant Salvador de Guardiola, Mataró, Figueres, Esplugues de Llobregat, Sant Andreu de la Barca, Lloret i Llançà.


Comentaris

envia el comentari