Ferit greu en un accident de camió a l'AP-7, a Sant Celoni

El succés ha provocat retencions superiors als 8,5 quilòmetres

Imatge de l'accident de l'AP-7 a l'altura de Sant Celoni
Imatge de l'accident de l'AP-7 a l'altura de Sant Celoni | Abertis

Un aparatós accident de trànsit succeït a l'AP-7, a l'altura de Sant Celoni, comarca del Vallès Oriental, ha deixat ferit, en estat menys greu, el conductor del camió afectat. Es tracta d'un home de 40 anys, que es traslladava en direcció Girona, transportant fruita en el seu vehicle.

Cap a les 12.00 hores d'aquest dissabte, 15 de setembre, el Servei d'Emergències 112 ha rebut l'alerta que un camió de gran tonatge havia bolcat, acaparant els tres carrils dels quals consta l'AP-7, a l'altura de Sant Celoni i en direcció Girona.

 

Traslladat a l'Hospital Parc Taulí

Com a conseqüència de l'incident, el conductor afectat, de 40 anys, ha necessitat rebre assistència mèdica per tractar les seves lesions. De la mateixa manera, ha requerit ser traslladat a un centre mèdic especialitzat, motiu pel qual ha estat derivat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell, mitjançant un helicòpter.

En aquests moments el conductor continua ingressat i recuperant-se de les seves ferides, mentre es manté la consideració que el seu estat és menys greu. Les autoritats no han pogut oferir una major informació de les causes que han provocat l'accident, pel qual ha bolcat el vehicle.

Fins al lloc dels fets també s'han traslladat dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), a més de sis vehicles dels Bombers de la Generalitat i cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, encarregades de normalitzar la situació.

Retencions de més de 8 quilòmetres

Com a conseqüència del succés, els serveis policials s'han vist obligats a tallar tota l'AP-7 en sentit nord, a l'altura de Sant Celoni, al Vallès Oriental. Des de les 12.00 la via roman desactivada, desviant-se el trànsit per la sortida 11, circulant per l'interior del municipi barceloní.

Les retencions conseqüents de l'accident s'han arribat a allargar en un tram superior als 8,5 quilòmetres, causant importants incomoditats entre els usuaris de la via. No obstant això, es treballa per normalitzar el trànsit i permetre recuperar la circulació.

En aquests moments, els Bombers de la Generalitat treballen per retirar el camió de la via, mentre que els agents dels Mossos d'Esquadra estan sent els encarregats d'acomodar vies alternatives per afavorir el trànsit entre els vehicles retinguts.


Comentaris

envia el comentari