Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

La nena de quatre anys morta a Valladolid a mans de la seva mare va rebre «diversos cops al cap amb una superfície plana»

La petita va ser agredida sexualment i el seu cos presentava indicis de cops anteriors
La mare de Sara romandrà a presó | RTVCYL

L'Audiència de Valladolid ha determinat que la mare de Sara, la nena de quatre anys que va morir per maltractaments, el passat 3 d'agost, continuï a la presó com a presumpte culpable d'assassinar la nena. Actualment, també està empresonat la parella de la mare com a principal sospitós d'haver comès el crim. Encara no hi ha evidències definitives del cas, però ha sortit a la llum informació nova.

 

  

Els informes recopilats indiquen que la petita va rebre «diversos cops al cap», els quals van causar la seva mort. L'impacte hauria estat amb un artefacte amb superfície plana, tot i que no se sap amb exactitud de quin instrument es tracta.

 

No va ser una mort accidentada

La mort de Sara va ser causada per una «acció homicida» i no va ser pas un accident, segons assegura la investigació de l'Audiència. De fet, els metges que la van atendre van observar que tots els cops que hauria rebut van deixar-li el cos ple de ferides i van trobar indicis de cops anteriors. Per aquest motiu, els acusats continuaran a la presó mentre que no es conegui la sentència definitiva. A raó dels cops, la petita va patir una aturada cardiorespiratòria i l'equip mèdic no va poder fer res per salvar-li la vida.

 

La parella de la mare de Sara, principal sospitós de l'assassinat de la menor | Cedida

No se sap quin és l'instrument amb què la van colpejar

Els investigadors encara no han pogut identificar amb quin instrument de superfície plana haurien colpejat la menor. Exactament, no se sap si van utilitzar un objecte o un espai, per això continuen analitzant l'origen de les ferides.

 

Víctima d'abusos sexuals

L'informe presentat per l'Audiència de Valladolid verifica que al matí del tràgic dia, la petita va ser víctima d'abusos sexuals. Així doncs, la condemna no només serà per un delicte d'homicidi, sinó que també per agressions sexuals.

Comentaris