Troben dos cossos sense vida en un pis a Catalunya

Els fets van tenir lloc a Creixell, al Tarragonès, i tot apunta al fet que es tracta d'un crim masclista

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort violenta de dues persones, els cossos de les quals van trobar aquest dilluns, 17 de maig, a la nit en un domicili de Creixell, a la comarca del Tarragonès. El cos d'una de les víctimes va ser trobat al domicili en qüestió després que diversos familiars en denunciessin la desaparició. En una altra habitació de la mateixa casa s'hi va trobar un segon cadàver, d'uns 55 anys, i de nacionalitat espanyola. La dona, d'origen colombià, tenia uns 50 anys. S'investiga un possible crim de caràcter masclista. 

'El Periódico' avança que les primeres hipòtesis apunten al fet que l'home va matar la dona a trets, i posteriorment es va suïcidar d'un tret al cap amb la mateixa arma. Per a accedir al domicili, finalment, va ser necessària la participació dels Bombers de la Generalitat, que van accedir al domicili —ubicat en una urbanització— a petició dels mateixos Mossos d'Esquadra. Quan els cossos d'emergències van obrir pas, els Mossos van trobar un dels cossos a sobre d'un llit. L'altre cos, el de l'home, el van trobar en una altra habitació. 

La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets i, tal com apunta el mitjà citat anteriorment, tots els indicis apunten al fet que es tractaria d'un crim masclista. 

No es tracta de la primera notícia tràgica de la setmana, ja que el passat diumenge, 16 de maig, un menor d'edat va perdre la vida en caure des d'un terrat a Vilassar de MAr, al Maresme. El jove va precipitar-se quatre metres més des d'aquest sostre, una caiguda que li va provocar ferides de gravetat. Tot i que els serveis d'emergències el van traslladar a l'hospital, el noi va morir diumenge perquè no va poder superar les ferides que va patir. 


Comentaris

envia el comentari