IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Seat presenta el nou model Ibiza del 2017, que es fabricarà de nou a Martorell

L'Ibiza és el model de cotxe més venut de la història a tot l'Estat amb 5,4 milions d'unitats

El nou model de Seat Ibiza es començarà a vendre el juny del 2017. | Seat

El pròxim mes de juny es posarà a la venda el nou model de Seat Ibiza, el cotxe més venut de la història a tot l'Estat, i tornarà a fabricar-se en les instal·lacions que té l'empresa a Martorell, al Baix Llobregat. El nou cotxe, que pertany a la cinquena generació de la marca, es va presentar a Barcelona amb l'objectiu de recuperar el seu model estrella, que ha quedat en segon lloc durant els últims anys per la gran acceptació del Sean León i els seus últims models, tal com ha recollit 'La Vanguardia'. La presentació va tenir lloc a la cúpula del centre comercial Les Arenes de Barcelona en què una grua va ajudar a traslladar el cotxe des de la plaça d'Espanya fins a dalt. A l'acte hi van assistir 375 persones.

Luca de Meo, president de la companyia, ha destacat que el nou Ibiza està «al camí de la rendibilitat sostenible», i que manté el seu esperit jove, funcional i esportiu, que l'ha caracteritzat en altres models anteriors: «el llançament d'una nova generació de l'Ibiza sempre és un moment màgic per a Seat. Amb el León hem demostrat ser competitius en un segment comercial molt consolidat. Amb l'Ateca hem tingut un encert immediat en l'apartat més dinàmic del mercat. Amb la sòlida base actual, Seat està preparada per enfrontar-se a una nova fase de creixement protagonitzada pel nou Ibiza».

El nou model d'Ibiza inclourà millores i canvis respecte als anteriors vehicles d'aquesta gamma, com ara els 87 mil·límetres més d'amplada que tindrà, o els sistemes i eines d'ajuda per a la conducció que ja incorporen altres models de la marca. El nou Ibiza destacarà també per la seva connectivitat, que pretén modernitzar un cotxe que ja ha venut 5,4 milions d'unitats a tot l'Estat des de la seva primera comercialització el 1984.


Comentaris

envia el comentari