El secret d'una truita de patates perfecta

El xef David de Jorge presenta un llibre dedicat a aquesta recepta

Imatge d'una truita de patates | demoslavueltaaldia.com
 

 

No és tan senzill executar correctament una recepta tan senzilla com una truita de patates. Cadascú té el seu secret per donar aquest toc personal, però sens dubte un xef de primera línia farà una truita de patates millor que la resta de mortals. David de Jorge és un d'aquests cuiners top, encara que si s'ha de jutjar per les seves declaracions en El Confidencial es mostra molt humil. «Gairebé cap cuiner ha anat a la universitat, som uns paquets. El que passa és que ara estem en un moment històric en què se'ns ha donat veu» explica.

Però, quin és el secret per aconseguir una truita de patates de deu? Segons David, com vulgui cadascú, encara que ens proporciona un senzill truc que pot resultar molt efectiu: «Tirant les patates en la paella i cobrint-les amb oli abans d'escalfar-ho, es fan totes alhora. No et cremes i sobra menys oli». Prenem bona nota.

La truita de patates és el títol del seu nou llibre publicat a l'editorial Debat: «Sóc apòstata, només crec en la nàusea, però crec que a l'altre costat hi ha una truita de patates esperant-me per fer-me una abraçada. Algun dia fundaré l'Església de la Truitologia». Es tracta d'un llibre amè i entretingut,  «Perquè la gent rigui, perquè fer-la, la sap fer tothom. Encara que tingui un rerefons seriós, és un cant a la puta vida, a l'humor, al riure».


Comentaris

envia el comentari