Passatgers en un tren de Rodalies de Catalunya a punt de sortir

Segon atropellament d'un tren de Rodalies en menys de 24 hores

Aquest cop el sinistre ha tingut lloc al Maresme, entre les estacions de Calella i Sant Pol

Un tren de la línia R1 de Rodalies de Catalunya ha hagut d'aturar-se entre les estacions de Sant Pol i Calella, a la comarca del Maresme, per l'atropellament d'una persona. Segons ha informat la companyia ferroviària, es tracta del comboi que tenia com a punt de sortida a les 15.04 hores de l'estació de Maçanet, i que havia d'arribar a les 16.48 hores a l'Hospitalet de Llobregat

Fins a 45 minuts de retard en la circulació de trens al Maresme

Per la seva banda, Protecció Civil de Catalunya ha informat de l'activació de la prealerta FERROCAT, a conseqüència d'aquest incident. També ha aclarit que l'atropellament s'ha produït a la sortida del túnel de Sant Pol, en sentit sud.  

Amb tot, Rodalies ha informat que la circulació de trens ha quedat  interrompuda entre les dues estacions mencionades anteriorment. Un servei alternatiu per carretera ha quedat a disposició dels passatgers per cobrir el trajecte entre Arenys de Mar  i Pineda. Finalment, l'incident ha provocat almenys 45 minuts de retard a totes les línies que circulen per aquest tram de la xarxa viària. 

Una persona perd la vida en ser atropellada per un tren de Rodalies al Baix Llobregat

Recordem que dimecres, al voltant de les 20.00 hores, una persona va perdre la vida després de ser atropellada per un tren de la línia R2 Sud de Rodalies de Catalunya, entre les estacions de Platja de Castelldefels i la comarca del  Garraf. En aquell cas, l'incident també va provocar importants retards, i va afectar encara més línies de Rodalies: l'R16, l'R15, l'R14 i l'R17.