Segona nit consecutiva de crema de contenidors i cotxes a Badalona

Un total de cinc vehicles s'han vist afectats
Segona nit consecutiva de crema de contenidors i cotxes a Badalona | Cedida

 

Les últimes dues nits, de dissabte a diumenge i de diumenge a dilluns, els Bombers han registrat a Badalona cinc casos nous de contenidors cremats que han acabat afectant cinc vehicles en total.

 

La matinada de dissabte van cremar dos contenidors a l'Avinguda Martí i Pujol, a la cantonada que travessa amb el carrer Barcelona, i el foc va afectar un vehicle que estava aparcat a prop. Una estona després, un altre crema al carrer Nova Cançó, va afectar un cotxe i dos més van quedar parcialment incendiats.

 

Tres cremes més aquesta nit passada

Durant la nit de diumenge i matí de dilluns, s'han registrat més cremes a la mateixa zona que el dia anterior. A les 7.05 h s'ha cremat un contenidor al carrer Coll i Pujol, a les 7.29 h davant del número 271 de l'Avinguda Martí Pujol i a les 7.37 h, al carrer Santa Bàrbara, on ha afectat un vehicle aparcat.

 

 

Demanen solucions pels veïns afectats

Els veïns demanen solucions per intentar aturar aquests atacs o si més no donar alguna solució a aquelles persones que s'han vist afectades pels incendis i que no disposen de recursos per a cobrir les despeses que implica.

 

 

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Successos