Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Mossos d'Esquadra

De pel·lícula: Segresten a un home en un habitatge de Barcelona

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir quant de temps ha estat segrestada la víctima

Surrealista. Els Mossos d'Esquadra investiguen un possible segrest el qual ha tingut lloc en un habitatge de Barcelona. L'edifici en qüestió, està situat al barri de les Corts de la ciutat comtal. D'aquesta manera, el cos de policia ha alliberat la víctima, un home, retingut contra la seva voluntat i ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets del succés.

Els Mossos d'Esquadra han alliberat aquest dissabte a la matinada un home retingut contra la seva voluntat en un habitatge del barri de les Corts de Barcelona. La policia catalana ha anat a l'immoble, pròxim al carrer Bordeus, en ser alertada dels fets i ha detingut dues persones per un delicte de detenció il·legal que hauran de passar a disposició judicial. 

A més ha obert una investigació per esclarir quant temps havia estat retinguda la víctima, que ha estat ingressada en un hospital de la ciutat per tal de comprovar si ha patit alguna lesió. Encara que, fins al moment, no han transcendit detalls sobre el motiu pel qual s'hauria pogut produir el segrest.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra han detingut un home per robar amb violència a sis dones al metro de Barcelona durant aquest estiu. El presumpte lladre sempre escollia víctimes d'entre 30 i 79 anys i que viatjaven soles i aprofitava aquest fet per cometre el robatori violent. Així ho han informat a través de les seves xarxes socials.

«Detenim un home relacionat amb sis robatoris violents comesos al metro de Barcelona durant l’estiu. Escollia dones d’edat compreses entre els 30 i 79 anys que viatjaven soles».

Un altre segrest a Barcelona

El passat 20 de setembre, els Mossos d'Esquadra van detenir nou persones en el marc d'un dispositiu que van desplegar a primera hora del matí a l'àrea de Barcelona contra una banda relacionada amb un segrest i altres delictes, segons va poder conèixer l'ACN a través de fonts de la policia catalana.

Alguns dels municipis on es va desplegar aquesta actuació van ser a Mataró, el Maresme, a Llinars del Vallès, al Vallès Oriental, a Badalona, a Sant Adrià del Besòs i a l'Hospitalet de Llobregat, a la comarca del Barcelonès.