CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

ÚLTIMA HORA

Un mort i 6 ferits en un descarrilament a Rodalies

Un seguidor de l'Atlètic de Madrid, ferit greu després d'un apunyalament

La víctima ha rebut tres punyalades
El Samur ha traslladat a un jove de 22 anys ferit greu després d'una baralla prop del Wanda Metropolitano | Emergencias Madrid

 

Un afeccionat de l'Atlètic de Madrid de 22 anys ha quedat ferit greu després de rebre almenys tres punyalades durant una baralla a l'exterior de la parada del metro de Las Musas de Madrid, al voltant de l'estadi Wanda Metropolitano, on des de les set de la tarda es disputava el partit de la Copa del Rei entre l'Atlètic de Madrid i el Sevilla. 

 

L'enfrontament s'ha produït al voltant de les 18.40 hores, prop del bar Zapatones, a l'avinguda de Niça de Madrid, habitualment regentat pels seguidors de l'equip madrileny i on avui, una persona ha resultat ferida greu. Els equips del Samur han hagut de traslladar el jove a l'Hospital de la Paz, ja que presentava tres ferides d'arma blanca, una a la cuixa, una al braç i una darrera a l'esquena. 

Un ultra de l'Atlètic de Madrid

Segons sembla, es tractaria d'un enfrontament entre grups de seguidors de l'Atlètic, ja que la víctima portava una samarreta del Frente Atlético, els ultres de l'equip madrileny. 

 

Segons informa 'El País', un portaveu de la Policia Nacional ha confirmat que es tracta d'un seguidor de l'Atlètic i que s'està investigant sobre el succeït, el que significa que encara no hi ha detinguts. 

 

❗Notícia en ampliació. La redacció de CatalunyaDiari.cat està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.cat, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.