Angelica, la jove de 25 anys que va morir pocs minuts després d'un selfie

La policia investiga si el cotxe podria haver estat robat i el possible estat d'embriaguesa de la conductora

El selfie de la jove Angelica poc abans de morir en l'accident
Angelica podria haver robat el cotxe en què va morir | Cedida

El passat dimecres, 9 de setembre, Stephanie Angelica Vasquez, va morir en un accident automobilístic a Maryland, Washington, als Estats Units. Segons han explicat als informatius de Telecinco, la jove acabava de rebre el seu nou vehicle, un Toyota Supra 2020 de color groc, i moments després de mostrar-ho en les seves xarxes socials, va tenir lloc el tràgic succés. 

Angelica va publicar una sèrie d'imatges en el seu compte d'Instagram mentre conduïa el seu nou esportiu. En una d'aquestes publicacions, a més, va escriure el següent text: «Ho mataré en la carretera». Poc després d'haver pujat les fotos, la policia del comtat de Montgomery va informar d'un accident d'un Supra que havia col·lidit amb una Honda Accord del 2001.

Va ser a les 18.30 quan la jove va sofrir un xoc contra un altre vehicle en una intersecció que posaria fi a la seva vida i amb la del seu copilot, Jonathan Charkas, que tan sols tenia 35 anys. Tots dos van morir a l'instant. Les tres persones que ocupaven l'altre cotxe van patir ferides greus i cops. Per al moment, estan ingressats a l'hospital en estat greu. 

Va ser la policia l'encarregada de determinar, després de la col·lisió entre els vehicles, que «la velocitat de l'esportiu podia haver provocat l'accident», segons han informat en un comunicat. 

Cotxe robat?

El detectiu John O'Brien, qui forma part de la Unitat de Reconstrucció de Col·lisions, ha explicat que la hipòtesi més fiable és que els dos morts eren amics i que el cotxe que conduïen no era d'ells.

És per això que la recerca se centrarà a descobrir per què estaven al volant del Supra i si el seu propietari coneixia la situació del vehicle. A més, no és l'única persona que creu que el cotxe va ser robat, perquè, de fet, hi ha diverses persones que han fet aquestes acusacions. Evidentment, un altre dels fets que s'estan investigant és si estaven borratxos. No obstant això, la policia ha al·legat que caldrà esperar a obtenir l'informe toxicològic complet per a esbrinar-ho.

Primera denúncia

Aquesta no seria la primera vegada que Angelica infringia les normes viàries: el divendres hauria d'haver comparegut als tribunals per estar acusada de conduir en estat d'embriaguesa i per portar una arma de foc en la seva guantera el passat 2 d'agost.


Comentaris

envia el comentari