Els senderistes que van assegurar sentir trets al pantà de Susqueda afirmen que també van sentir música màquina

Es tracta de dos dels sis testimonis que van sentir trets el matí en què van ser assassinats el Marc i la Paula

La comitiva judicial al pantà de Susqueda aquest 26 de setembre del 2017
Imatge de la comitiva judicial al pantà de Susqueda el passat 26 de setembre del 2017.  | CatalunyaDiari.cat

La parella de senderistes que va relatar als Mossos d'Esquadra haver sentit trets prop del pantà de Susqueda, on van ser assassinats el Marc i la Paula el passat 24 d'agost, ara assegurent que, en el mateix moment, també van sentir música, tipus màquina, que va cessar al cap de poc. 

Es tracta de dos dels sis testimonis que van sentir els espetecs identificats com a trets, atribuïts a una arma curta perquè no tenien la ressonància d'un tret d'escopeta, entre les 11.20 i les 11.26 hores d'aquell dijous tràgic. De fet, els trets es van poder establir gràcies als aparells de fotografia i geolocalització que duia la parella de senderistes. 

Possible relació entre la música i el crim

Ara, els agents investiguen d'on provenia aquella música i si té alguna relació amb el crim de la jove parella del Maresme. Algunes fonts plantegen la possibilitat que la música sortís de l'interior de l'Opel Zafira que portava la parella, ja que la Paula havia estat algun cop a l'antiga pedrera de Susqueda on se celebraven festes 'rave'

I és que la investigació encara no ha pogut establir en quin lloc van aparcar Marc i Paula el seu cotxe, després que les càmeres de la presa el detectessin enfilant cap al camí de la Pedrera a les 10.28 hores., tal com informa 'El Punt Avui'. 

  

Tanmateix, i encara que es pressuposa que una hora més tard d’haver estat captats a la presa Marc i Paula ja navegaven amb caiac pel pantà davant les runes de Rierica, on es fixa l’escenari del crim, tampoc s’ha pogut establir en quin lloc de la llera del pantà van entrar a l’aigua i on van inflar el caiac, que va aparèixer rebentat i amb pedres a dins a l’altra banda, a la zona de l’embarcador, segons relata el citat mitjà. 

  

Investiguen diversos punts clau del pantà de Susqueda

Segons sembla, agents dels Mossos d'Esquadra tornaran, en les pròximes hores, al pantà per resseguir diversos punts clau, on, i segons se senyala en un informe elaborat a partir d'un georadar, podria haver-hi una arma o la motxilla de la Paula, que podria contenir els telèfons mòbils de la parella, els quals encara no han estat localitzats. 

D'altra banda, encara han de sortir els resultats de les anàlisis d'ADN d’un impermeable i unes sabates comissades en els escorcolls als habitatges de Magentí, que han donat positiu en sang a través del reactiu Bluestar. 

  


Comentaris

envia el comentari