Paralitzat el servei de Metro d'una línia de Barcelona

Diverses estacions de l'L1 s'han vist afectades per una incidència aliena a TMB

TMB
Diverses estacions de metro de l'L1 s'han vist afectades per una incidència aliena a TMB | CatalunyaDiari.cat

Diverses estacions del metro de Barcelona estan paralitzades a causa d'una incidència tècnica, tal com ha informat el mitjà 'Metrópoli Abierta'. El problema ha paralitzat gran part de la ciutal comtal des de les 12.00 hores del migdia d'aquest dimarts, motiu pel qual han establert un servei alternatiu d'autobusos.

La línia 1, afectada per una incidència externa a TMB

Des de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han informat també sobre aquesta incidència que s'ha registrat a partir de les 12.09 hores del migdia d'aquest dimarts 7 de maig, moment des del qual els operaris han estat treballant per intentar solucionar com més aviat millor el problema i restablir la circulació dels combois. 

Concretament, s'ha vist afectat el servei de les parades Torras i Bages i Fondo, així com les de Trinitat Vella, Baró de Viver, i Santa Coloma. Segons han senyalat des de TMB, han posat a disposició dels usuaris diferents serveis alternatius. Per arribar a Fondo, per exemple, es pot enllaçar amb la línia L9 Nord a La Sagrera i diversos autobusos per finalitzar el recorregut. 

Finalment, des de TMB han informat al voltant de les 13.30 hores del migdia que el servei de metro de la línia L1 ha estat restablert. Tanmateix, també han alertat que actualment els trens poden patir retards a causa de les incidències sofertes, per tant, l'interval entre combois pot ser superior a l'habitual.


Comentaris

envia el comentari