S'esfondra un antic hotel de Pineda de Mar

Els Bombers han indicat que no hi ha cap ferit, i estan duent a terme tasques de revisió

L'edifici que s'ha esfondrat és un antic hotal situat al carrer de l'Església de Pineda de Mar
L'edifici que s'ha esfondrat és un antic hotel situat al carrer de l'Església de Pineda de Mar | cedida

Un edifici s'ha esfondrat aquest divendres a la tarda al municipi de Pineda de Mar, a la comarca del Maresme. Segons han indicat els Bombers de la Generalitat, es tracta d'un antic hotel, situat al carrer de l'Església del municipi, on aparentment s'estaven realitzant obres. Fins al lloc s'han desplaçat un total de set dotacions dels Bombers, que estan fent tasques de revisió amb ajuda d'escales. 

En els moments dels fets, no hi havia ningú a l'interior de l'edifici i no passava ningú pel carrer, motiu pel qual no s'han hagut de lamentar ferits. Com a mesura preventiva, han desallotjat la casa del costat.

Els Bombers han assenyalat que, en principi, no hi ha cap ferit
Els Bombers han assenyalat que, en principi, no hi ha cap ferit | cedida

 

S'esfondra un edifici al centre de Reus

El passat 27 d'abril es va esfondrar completament un edifici del carrer dels Monterols de Reus. A l'immoble s'hi estaven duent a terme unes obres, però els treballadors n'haurien sortit pocs minuts abans del succés. Afortunadament, tampoc es van haver de lamentar ferits. Fins al lloc s'hi van desplaçar desenes de vehicles de la Guàrdia Urbana, els Mossos d'Esquadra, Bombers de la Generalitat i el Sistema d'Emergències Mèdiques. 

Immediatament després del succés, es van desallotjar per seguretat els edificis adjacents i es van dur a terme inspeccions que van confirmar que no presentaven cap afectació estructural. El fortíssim desplegament al centre de la ciutat va captar l'atenció dels centenars de persones que passejaven a aquella hora pel centre de la ciutat. Fins l'endemà, aquest tram del carrer dels Monterols va ser tallat parcialment, permetent-se el pas de vianants per un pas estret al costat de l'edifici ensorrat, d'un metre i mig aproximadament d'amplada.

Les plantes de l'edifici s'han esfondrat totalment.
Les plantes de l'edifici de Reus es van esfondrar totalment | Miguel Cabrerizo

 


Comentaris

envia el comentari