Efectius dels Bombers treballen en l'extinció d'un incendi en un taller mecànic de Manresa el 16 d'abril del 2021.

Diversos cotxes cremats després d'un aparatós incendi a un taller mecànic de Manresa

El taller i la zona d'oficines han patit l'efecte de les flames, així com també el pis superior

Set cotxes han quedat cremats en un incendi que hi ha hagut aquest divendres a la tarda en un taller mecànic al carrer Sabadell de Manresa. Els Bombers han indicat que han rebut l'avís de la incidència cap a tres quarts i mig de quatre.

El cos d'emergències ha enviat sis dotacions a l'indret per controlar un foc que no ha causat ferits. Un cop apagat s'ha inspeccionat l'immoble i s'ha constatat que tant el taller com la zona d'oficines han patit també l'efecte de les flames. El pis superior, d'un edifici de dues plantes, ha quedat afectat pel fum.

Dos morts en un incendi en els baixos d'un bloc de pisos a la Selva

Dues persones han mort en un incendi en els baixos d'un bloc de pisos a Cassà de la Selva, segons han informat els Bombers de la Generalitat. El foc s'ha originat cap a les 8.42 hores al número 51 del carrer del Raval, un edifici de planta baixa més quatre, i ha afectat parcialment un pis ubicat als baixos. Els Bombers hi han anat amb 10 dotacions. El pis on s'ha originat el foc estava ocupat, segons ha pogut saber l'ACN. L'incendi ja està apagat i els veïns que havien sortit pel seu propi peu ja han pogut tornar als seus pisos. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha atès quatre ferits. Es desconeixen les causes de l'incendi, que ara s'hauran d'investigar.Tres dels ferits han estat traslladats a l'Hospital Santa Caterina de Salt i la quarta ha estat donada d'alta al mateix lloc de l'incendi. El SEM ha enviat quatre unitats i els Mossos d'Esquadra tres de seguretat unitat i una d'investigació. Dels tres ferits, dos ja han estat donats d'alta i el tercer, que es troba estable, està pendent de resultats de proves.

Segons ha informat el cap territorial de la regió d'emergències de Girona dels Bombers, Miquel València, han rebut l'avís a les 8.42 del matí i fins al carrer Raval de Cassà de la Selva s'hi han traslladat vuit dotacions. «La nostra tasca s'ha centrat en la recerca de víctimes a l'edifici afectat i a l'adjacent i el control i l'extinció de l'incendi», ha explicat València.

El foc ha afectat la planta baixa de l'immoble i una habitació del pis s'ha calcinat totalment. Els Bombers comprovaran si l'incendi ha causat danys estructurals que afectin el bloc amb l'objectiu de «restaurar la normalitat» a l'edifici. Segons fonts properes al cas, els cossos de les víctimes mortals s'han localitzat en una zona propera a un cel obert. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per determinar l'origen del foc. «Assumim la investigació d'aquest incendi en el qual, malauradament, dues persones han perdut la vida. Comencem les tasques per esbrinar els motius de l'incendi i per poder identificar les víctimes», ha explicat el cap de l'ABP GironèsPla de l'Estany, l'inspector dels Mossos d'Esquadra Xavier Domènech.