Set diligències per delictes contra la seguretat del trànsit aquest cap de setmana a Reus

Quatre denunciats conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, dos per circular sense carnet de conduir i un per conduir amb el permís suspès judicialment a Reus durant el cap de setmana

Guàrdia Urbana de Reus practicant una prova d'alcoholèmia.
La Guàrdia Urbana de Reus va obrir diligències a set conductors aquest cap de setmana. | TarragonaDigital

Fins a set delictes contra la seguretat del trànsit han tingut lloc aquest cap de setmana de Reus. La Guàrdia Urbana de la capital del Baix Camp ha obert diligències judicials a set conductors, quatre dels quals per conduir sota els efectes de les begudes alcohòliques, dos per circular sense carnet de conduir i un per conduir amb el permís suspès judicialment. 

Quatre conductors denunciats a Reus el dissabte 27 d'abril

El dissabte 27 d'abril va ser un dia força ocupat per la Guàrdia Urbana de Reus. A les 5.15 hores al Camí de l'Aleixar els agents van realitzar una prova d'alcoholèmia al conductor d'una motocicleta Daelim VL125, veí de Reus de 30 anys, i aquest va donar positiu de 0,66 mg/l en aire espirat.

Ni una hora més tard, a les 6.08 del matí, els agents van intervenir després que es produís un accident a la Riera de Miró, en el qual el cotxe que circulava va impactar contra un altre vehicle estacionat. Es va practicar la pertinent prova d'alcoholèmia al conductor d'un Hyundai i30, veí de Móra d'Ebre de 23 anys, i aquest va donar positiu amb un 0,57 mg/l d'alcohol en aire espirat.

Al migdia, a les 13.10 hores, una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus va aturar el conductor d'una moto Honda XR 400. Es tractava d'un veí de Reus de 48 anys i en comprovar els seus documents van veure que tenia el carnet de conduir suspès judicialment, pel que es van instruir diligències judicials contra ell. La darrera acció de la policia reusenca durant el dissabte va ser a les 18.14 hores quan es va produir un accident al carrer Dr. Vila-seca. 

Un Citroen C2 va perdre el control i va impactar contra tres vehicles que estaven estacionats al carrer, provocant diverses destrosses. La conductora del cotxe que va perdre el control, una veïna de Reus de 61 anys, va haver de ser atesa pels serveis mèdics al lloc de l'accident i va donar positiu amb 0,70 mg/l d'alcohol en aire espirat en la prova d'alcoholèmia.

Guàrdia Urbana de Reus.
Dos dels conductors denunciats no tenien carnet de conduir. | TarragonaDigital

 

Un accident a Reus i dos conductors més denunciats per no tenir carnet a Reus

El diumenge 28 d'abril també va ser un dia mogut. A les 9.20 hores a l'avinguda Prat de la Riba es va produir un accident de trànsit quan un Renault Megane va sortir de la via i va xocar contra dos cotxes que estaven estacionats. La Guàrdia Urbana va anar al lloc dels fets i va obrir diligències judicials per presumpta implicació de la conductora, veïna de Tarragona de 29 anys, en un delicte contra la seguretat del trànsit, ja que va donar positiu amb un 0,67 mg/l d'alcohol en aire espirat.

A la tarda, a dos quarts de vuit, els agents també van obrir diligències judicials a una conductora, veïna de Reus de 25 anys, quan van comprovar que circulava per l'avinguda Marià Fortuny amb un Toyota Aygo sense tenir el permís de conduir. En la mateixa línia s'ha produït la darrera denúncia tot just el dilluns 29 d'abril a les 00.49 hores, quan la Guàrdia Urbana de Reus va detectar a la rotonda del carrer Flix amb l'avinguda de Salou la conductora d'un Citröen, reusenca de 22 anys, que tampoc havia obtingut mai el permís de conduir.


Comentaris

envia el comentari