Set trucs per mantenir els teus calaixos ordenats

Alguns d'ells et permetran reciclar coses que tens a casa i que no tenen un ús concret

Set trucs per mantenir els teus calaixos ordenats. | infarrantlycreative.net

Els calaixos són una eina molt útil per a mantenir les coses de casa ben compartimentades i de ràpid i fàcil accés, però molt sovint es converteixen en un simple espai on fiquem tot allò que ens molesta i que volem treure de la nostra vista. Per aquesta raó, us portem uns quants trucs que us ajudaran a mantenir les coses ordenades sense haver de dedicar-li massa temps a la col·locació dels vostres objectes personals.

1. Col·locar barres als calaixos

Aquest és un truc ideal per aquells calaixos on fiquem els nostres collarets, les arracades, polseres i altres complements. La idea és tan simple com col·locar unes barres en forma de penjador al llarg del nostre calaix per poder deixar els nostres accessoris preferits accessibles per agafar-los en qualsevol moment.

Col·locar barres als calaixos per a penjar-hi els nostres accessoris preferits. | veryfondof.com

2. Rotllos amb la nostra roba interior

SI sou d'aquest grup de persones que fiquen tota la roba interior directament al vostre calaix, aquest truc us interessarà. Una manera fàcil d'ordenar els mitjons sense que es barregin els uns amb els altres és col·locar la roba interior dintre de petits rotllos ben diferenciats. Si voleu, també es pot deixar una zona del calaix sense els rotllos per poder posar-hi peces de roba més grans o delicades. 

Els compartiments en forma de rotllo poden ser molt útils per guardar-hi la roba interior. | infarrantlycreative.net

3. Cistelles de plàstic

Aquesta idea us resultarà més habitual si teniu costum d'obrir el calaix on guardem els coberts. En aquest cas, podem col·locar cistelles de plàstic del tamany que volgueu als calaixos per separar els tipus d'objectes que hi guardem a dins. És un truc ideal per a mantenir l'ordre al bany i no trobar-nos-ho tot pel mig quan tenim una mica de pressa.

Les cistelles de plàstic poden ajudar-nos a mantenir l'ordre. | thesummeryumbrella.com

4. Compartimentar els calaixos

Aquesta idea és una mica més elaborada però igualment eficaç per trobar-ho tot ràpidament. En comptes d'utilitzar les cistelles del punt anterior, dividim el calaix en compartiments fixos que construïm amb petits trossos de fusta que podem retallar al nostre gust.

Els calaixos poden compartimentar-se mitjançant trossos de fusta retallats al nostre gust. | organizedmom.net

5. Retallar caixes de cereals

Les caixes de cereals poden ser molt útils per a tenir cura de la nostra llar. Hi ha gent que les utilitza per a guardar-hi coses de valor i amagar-les a plena vista en cas de robatori. Però també les podem reciclar per crear els compartiments dels quals parlàvem al punt anterior. Només s'han de retallar les caixes i col·locar-les al calaix, pintar-les o forrar-les amb algun element decoratiu per a millorar la seva estètica i col·locar-hi a dins tot el que vulguem ordenar.

Les caixes de cereals poden ser molt útils per compartimentar els nostres calaixos. | iheartorganizing.com

6. Caixes de cartró

Un altre clàssic de l'ordre a casa és retallar trossos de cartó per crear petits espais a dins dels nostres calaixos. Igual que en el punt cinc, podem forrar o pintar els trossos de cartró per a millorar la seva estètica, però també s'ha de tenir en compte que requerirà una mica més d'esforç per la nostra part si som molt perfeccionistes.

Un altre objecte útil per a dividir els nostres calaixos són les caixes i trossos de cartró. | arealhousewifeofnyc.com

7. Utilitzar les safates per a fer gel

Aquí tenim un truc molt útil que a banda de permetre'ns ordenar els nostres calaixos també ens aporta un avantatge molt productiu: alliberar espai al nostre congelador. Segur que molts de vosaltres no sabeu què fer amb les safates que utilitzem per fer glaçons, especialment quan s'acaba l'estiu. En molts casos, aquestes safates es queden al congelador tot l'hivern perquè no sabem on guardar-les o simplement per peresa. A partir d'ara pots utilitzar-les per guardar-hi petits objectes com arracades o anells, però això sí, després d'una bona rentada. I si arriba l'estiu i no vols prescindir d'aquest útil recurs per ordenar les coses, pots comprar més safates per preus molt assequibles.

Les safates de gel poden servir també per ordenar les nostres joies. | thegoldprojectblog.com


Comentaris

envia el comentari