rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

S'incendia l'Hotel Expo de Barcelona

Està situat prop de l'Estació de Sants
Imatge del succés | CatalunyaDiari.cat

 

S'incendia l'Hotel Expo de Barcelona, situat prop de l'estació de Sants, concretament entre els carrers Mallorca, Tarragona, Rector Triadó y la plaça Països Catalans. El foc s'ha originat a un aparell d'aire acondicionat situat al terrat de l'hotel i ha cremat una part d'aquesta zona, tot i que a hores d'ara els bombers ja han aconseguit extingir el foc. L'incendi no ha causat ferits ni danys estructurals a l'edifici.

 

 

Després que el 112 hagi rebut unes 70 trucades alertant del foc, deu dotacions dels bombers  s'han desplaçat fins el lloc dels fets per tractar d'apagar l'incendi originat. L'avís del foc s'ha rebut pocs minuts abans de les 13.00 hores. 

 

Imatge del foc a l'hotel | Cedida

No hi ha hagut danys personals ni materials

L'hotel ha sigut desallotjat per complet un cop que s'ha rebut l'avís del foc al terrat d'aquest. Cap persona ha sofert danys, de la mateixa forma que tampoc s'han hagut de lamentar danys materials a l'edifici, més enllà de l'aire que ha cremat. El que sí ha produit ha sigut una gran columna de fum negre que es podia veure des de diferents punts de Barcelona.

 

Imatge del fum que ha creat l'incendi a la zona | 112

 

Ara mateix s'està treballant en la ventilació de tot l'edifici pel fum que l'incendi ha ocasionat. Per tal de poder realitzar les feines que queden el carrer Mallorca, al que es troba situat l'hotel Expo, es manté encara tancant al trànsit. 

 

De fet, s'ha alertat als conductors que circulaven per la zona que evitessin els carrers pròxims a l'hotel així com els voltants de l'estació de Sants, molt propera al lloc de l'incendi. A causa del succés i als treballs dels bombers a la zona s'ha creat una situació de congestió de trànsit a la zona.