Un sindicat de la Guàrdia Urbana de Barcelona denuncia les agressions rebudes pels manters

Un sindicat del col·lectiu policial reclama més protecció des de l'Ajuntament

 

Cinc guàrdies urbans van ser ferits lleus després d’enfrontar-se als venedors del Top Manta de Barcelona, a la plaça de Catalunya el passat dissabte a la tarda. En aquest sentit, En aquest sentit, un sindicat dels agents de la policia local han denunciat les agressions rebudes i que ja no poden aguantar més. 

  

s’està fent difusió dels fets que estan passant mitjançant Twitter.'El confidencial autonómico'

A banda, el missatge publicat explica que ja no són un «fet aïllat». Comenten que això s’està transformant «en una cosa normal». Al tuit publicat també li demanen a l’alcaldessa, Ada Colau, que actuï per evitar que es produeixin més fets com aquest. 

Imatge de la Guàrdia Urbana de Barcelona a l'entrada del metro de plaça Catalunya | Catalunya Diari

 

El PDeCAT ja ha denunciat aquesta situació 


Per la seva banda  el Grup Municipal del PDeCAT a l'Ajuntament de Barcelona ha denunciat que les agressions de manters a la Guàrdia Urbana. També ha exigit un canvi radical d'actitud a Colau per capgirar aquesta situació. El regidor Jordi Martí considera que la policia local està en una «situació límit» de «desprotecció, desemparament i desmotivació» i ha reclamat dotar-la d'instruccions, mitjans i suport polític per fer front a la venda ambulant il·legal. 

 

Un altre fet relacionat 

El regidor del PDeCAT ha recordat un altre cas recent al distribuïdor central de les línies del Metro i FGC al subsòl de la plaça de Catalunya «amb molta de violència», que el seu grup va denunciar.

Comentaris