Sis agents dels Mossos d'Esquadra ferits a Sabadell en el marc de dues detencions

Els policies presenten politraumatismes provocats per dues persones que presentaven una actitud agressiva

Mossos d'Esquadra
Mossos d'Esquadra | Cedida

Sis agents dels Mossos d'Esquadra van quedar ferits aquest dimecres 15 de novembre a la nit en el marc de dues detencionsdiferents aSabadell. Els policies presenten lesions com politraumatismes i talls, provocades per les dues persones detingudes. 

El primer accident va tenir lloc a les 20.30 hores en un bar del carrer Borriana, quan es va rebre l'avís d'una baralla a l'interior del local. En arribar al local, es va avisar als agents que l'autor de l'incident havia marxat, motiu pel qual el van buscar per la zona. Finalment, el van localitzar amb un elevat grau de nerviosisme. L'home es va llançar contra els agents i els va colpejar, just en el moment en què procedien a identificar-lo.

Els policies el van acabant detenint, després que provoqués lesions com policontusions als dos agents. L'home tenia antecedents per fets similars. 

L'altre cas va passar a les 21.30 hores en una discoteca del carrer Puig i Cadafalch. Un avís alertava que un home amb actitud nerviosa i violenta es trobava prop de la discoteca, amb un gos pit bull i un gabinet de grans dimensions.

Una patrulla dels Mossos es va desplaçar fins al lloc, i en arribar, van ser informats que l'home havia accedit a la discoteca, amb el gos inclòs, motiu pel qual els agents van demanar el reforç d'una altra patrulla. A dins, els agents van localitzar a l'individu, que presentava una actitud molt nerviosa. 

En aquell moment, l'home va intentar llançar el gos contra els agents, però un d'ell va aconseguir agafar la corretja i apartar el gos. Quan es disposaven a parlar amb ell es va abraonar sobre els agents, provocant-los diverses lesions, tres dels quals ja han causat baixa. Un d'ells presenta un tall a la cella, un altre du una fèrula a l'avantbraç i l'últim una fèrula al dit. Els tres també presenten politraumatismes i policontusions. 

Els dos homes ja es troben detinguts a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell, i és possible que passin a disposició judicial. 


Comentaris

envia el comentari