YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Sis consells per aconseguir diners de forma senzilla

Aprofitant els recursos dels quals disposem i que no utilitzem podem treure partit a la nostra activitat i omplir la cartera

Els diners no creixen sols però podem donar-li una empenta per multiplicar-ho de forma senzilla | Cedida
 
 

Encara que molts de vosaltres ja tingueu ingressos habituals i treballs estables, segurament us queixeu que no sou capaços d'estalviar per donar-vos algun capritx. No parlarem d'inversions ni de fer-nos autònoms, i tampoc arribareu a ser milionaris, però pot ser que aquests consells us ajudin a estalviar alguns euros:

1. Lloguer de cases o habitacions

Si tens alguna casa heretada, un pis buit, un traster o fins i tot una habitació, és el teu moment. No perds res per ocupar un espai que abans tenies buit i que una altra persona necessita per guanyar-te uns diners extres. Si el teu fill marxa de casa i vius prop d'una universitat, potser pots atreure a algun estudiant que busqui pis.

2. Lloguer de plaça de garatge

Si ens sobra alguna plaça a la qual ja no li donem ús perquè no tenim cotxe ni moto, abans que s'acumulin andròmines i brutícia, és preferible llogar-la a algú de la zona que necessiti aparcar el seu vehicle prop de casa. Fins i tot si tens cotxe i penses que no necessites la plaça, treu-ho al carrer i lloga-la a una altra persona.

3. Ven objectes per Internet

Tots, absolutament tots, tenim alguna cosa que no utilitzem mai, que se'ns ha quedat petit, que ja no necessitem, que no era pel que volíem o perquè simplement ja no ens agrada. Aquesta és la nostra oportunitat de vendre coses de segona mà a través d'Internet i d'algunes aplicacions mòbils que ja existeixen amb aquesta finalitat.

4. Veure la televisió

Us semblarà estrany però poden pagar-te per asseure't a veure la TV. Les cadenes de televisió fan anàlisi d'audiència amb uns aparells mesuradors que col·loquen a les cases. Els voluntaris cobren per això i s'analitza què veu i durant quant temps. D'altra banda, pots ser contractat per emissores de televisió per participar en grups de discussió i en recerques sobre la programació.

5. Passejador de gossos

Tots tenim amics, familiars i veïns que tenen gos, i ens adonem que moltes vegades no tenen temps de donar-los un bon passeig i tot queda en anar cap a la cantonada i tornar. D'aquesta manera et pots guanyar uns diners extres i alhora fer-los un favor tant als amos com als gossos. 

6. Compartir cotxe

Actualment han aparegut diverses aplicacions per compartir cotxe arran de la crisi. La gent, esperem que també una mica conscienciada pel medi ambient, prefereix compartir cotxe per a viatges puntuals o fins i tot per anar i tornar del treball, de la universitat, etc. Si cobres per seient, encara que sigui un mínim de diners, no perds res, doncs de totes maneres anaves a fer el mateix viatge sense ingressar ni un cèntim.


Comentaris

envia el comentari