CatalunyaDiari.cat

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

PREVISIÓ DIMECRES

Més nuvolades espesses i alguns xàfecs febles

ÚLTIMA HORA

S’escapa un dels menors detinguts per l’agressió sexual de Santa Coloma

Sis dotacions intervenen per un accident a l'A-2 a Sidamon

Hi ha un carril obert
Imatge d'arxiu | SEM

 

Sis dotacions de bombers treballen en un accident a l'A-2 a Sidamon, a Lleida, on només es pot circular per un carril. El xoc s'ha produït entre dos camions.

 

L'accident, d'altra banda, provoca que una via resti tallada encara, tot i que el xoc s'hauria produït al punt de dos quarts de sis de la tarda d'aquest dijous, 19 d'abril. 

 

Seguirà ampliació.

Un accident entre 2 camions a l'A-2

 

 

L'accident, que encara manté una via tallada, s'ha produït a dos quarts de sis d'aquest dijous. Per causes que es desconeixen a hores d'ara, dos camions haurien col·lidit provocant que els Bombers de la Generalitat hi enviessin un total de sis dotacions.

 

Instants després de l'avís, el cos català ha fet acte de presència a la zona i, segons han informat, el xoc s'ha saldat sense cap persona atrapada

 

 

Només un carril obert, gairebé una hora i mitja després del xoc 

 

És una de les notes del succés. L'accident a l'A-2, a Sidamon, ha provocat la ràpida intervenció dels equips de rescat, que han pogut evacuar amb normalitat als afectats, ja que cap d'ells ha quedat ferit. 

 

No està sent tan ràpida, però, l'adequació de la carretera afectada. En aquest sentit, quan fa gairebé una hora i mitja des que s'ha donat l'avís de l'accident, els cossos policials continuen treballant a la zona

 

Per la qual cosa, doncs, la via es mantindrà tallada fins a nou avís