Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

Sis joves assalten un comboi del Metro de Barcelona per fer-hi pintades

En el tren hi viatjaven diversos treballadors de TMB i l'empresa està estudiant si presentarà denúncia als Mossos

 

Un grup de sis grafiters ha abordat aquest divendres, 6 de juliol, a la matinada un comboi de la línia 5 del Metro per fer-hi pintades. Segons TMB, els fets han passat a les 2.27 hores, quan els «vàndals ferroviaris» han aturat a l'estació d'Hospital Clínic «un tren escombra que porta els treballadors de la companyia» un cop s'acaba el servei –els divendres el metro funciona fins a les dues de la matinada.

 

Els empleats que anaven a l'interior del comboi han avisat als Mossos d'Esquadra però els agents no han pogut identificar els autors de les pintades, que han fugit per les vies en direcció a Entença. TMB ha detallat que en aquesta ocasió els grafiters no han agredit els treballadors de la companyia, com sí que ha passat en altres ocasions. L'empresa ha explicat que farà un informe dels danys que han provocat i que valorarà si cal denunciar o no l'incident a la policia catalana.

Més atacs al Metro de Barcelona

El passat mes de maig un grup de joves encaputxats van atacar un comboi del Metro de Barcelona quan hi viatjaven treballadors de TMB, l'empresa pública que gestiona els transports de Barcelona. Els joves van entrar al voltant de les tres de la matinada a l'estació de la Línia 3, a plaça de Catalunya, per pintar els vagons i van també atacar al tren. Igual que en l'atac d'aquest cap de setmana, es tracta del tren escombra. Els homes, que tampoc van poder ser detinguts, van atacar el tren amb pedres.

 

El passat mes de juny també es van fer públiques unes imatges d'uns desconeguts pintant també un comboi d'un Metro de Barcelona però en aquest cas totalment despullats.