Sis lladres assalten una botiga de compravenda d'or de Salt

Els delinqüents només es van endur un cinturó d'or

Una ambulància va atendre la dependenta de la botiga. | PxC Salt

Nou robatori en una botiga de compravenda d'or, aquesta vegada a Salt, a la comarca del Gironès. Almenys sis joves armats amb un mall van atracar, aquest dimecres al vespre, el comerç situat a l'avinguda dels Països Catalans. Els homes van trencar part dels vidres de l'aparador i la dependenta, en sentir un cop fort, ràpidament va activar l'alarma per avisar els Mossos d'Esquadra i la Policia Local. Tot i així, els lladres van poder fugir i l'únic que van robar va ser un cinturó d'or.

Els agents van identificar diverses persones que es trobaven al voltant del lloc dels fets, seguint la descripció facilitada per la treballadora. Un d'aquests homes tenia una ordre de cerca i captura per un altre delicte i va ser detingut. De moment no hi ha cap arrestat per aquest robatori i la investigació segueix oberta.

Els robatoris en aquest tipus de botigues s'han convertit en un fet habitual últimament a Catalunya. Precisament ahir dimecres, uns lladres van atracar en un establiment de compravenda d'or al barri de Navas de Barcelona també amb un mall i la setmana passada va ser en una botiga del barri de Gràcia amb el mateix 'modus operandi'. 

Els lladres van utilitzar un mall per trencar l'aparador del comerç. | PxC Salt

 


Comentaris

envia el comentari