Sis persones resulten intoxicades i altres divuit són desallotjades per un incendi en un pis de Cubelles

Altres dues persones han resultat intoxicades per un incendi a Castelló d'Empúries

Els Bombers de la Generalitat han intervingut la matinada d'aquest dilluns per extingir dos incendis, declarats al municipi de Cubelles, a la comarca del Garraf, i a Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà. El primer es va declarar en un pis situat a la segona planta d'un edifici de quatre plantes del passeig de Vilanova de la localitat. 

Com a conseqüència del foc, sis persones han resultat intoxicades per fum, i han estat traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Sant Camil de Sant Pere de Ribes. A més, altres divuit veïns del mateix edifici han hagut de ser desallotjats. 

Dos intoxicats a Castelló d'Empúries

Al mateix temps, s'ha declarat un altre incendi en una casa del municipi empordanès de Castelló d'Empúries. En aquest cas, tot va començar amb un sofà que, per motius que encara s'estan investigant, ha començat a cremar. Immediatament, fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat dues unitats dels Bombers de la Generalitat, que han aconseguit apagar el foc.  El succés ha deixat dues persones intoxicades per fum, que han estat traslladades pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital de Figueres. 


Comentaris

envia el comentari