Sis vehicles de Bombers treballen en un incendi en un camp de cereals a tocar de la C-17 a Balenyà

Durant el dia també s'han registrat incendis en altres zones del país, com el que ha cremat més de 90 hectàrees al Segrià

ACTUALITZACIÓ 18.47 hores | Els Bombers donen per estabilitzat l'incendi de Balenyà

Els Bombers de la Generalitat han donat el foc agrícola que s'ha produït aquesta tarda al voral de la C-17 al seu pas pel terme municipal de Balenyà. L'incendi ha cremat onze hectàrees i de moment encara hi ha tres dotacions de bombers remullant la zona. El foc ha començat a les 17.18 hores d'aquesta tarda, a l'altura del punt quilomètric 48 de l'autovia, i el foc s'ha donat per controlat a les 17.57 hores.

Els Bombers de la Generalitat han informat que aquesta tarda de dissabte, 17 de juny, han rebut l'avís d'un incendi al voral de la carretera C-17 a l'altura de Balenyà, a Osona. Sis dotacions de bombers s'han traslladat fins a la zona i estan treballant en les tasques d'extinció del foc que s'ha originat al marge del carril dret de l'autovia en direcció nord, molt a prop d'uns magatzems de l'empresa Bon Preu. La columna de fum és visible des de diversos punts llunyans de la zona i alguns testimonis asseguren que l'olor se sent fins i tot des de la ciutat de Vic. Encara es desconeixen les causes de l'incendi, però tot apunta que la calor, amb més de 34 °C a la zona, podria ser la responsable. Durant el dia han cremat també desenes d'hectàrees d'un camp de cereals a la comarca del Segrià i s'ha originat un foc a la vora de la Ronda Litoral de Barcelona.

Imatge de l'incendi del voral de la C-17 a Balenyà | Twitter / @damarraf

 

Imatge de l'incendi de la Ronda Litoral de Barcelona | Núria Guerrero

 

Imatges de l'incendi registrat al voral de la Ronda Litoral de Barcelona | Núria Guerrero

Comentaris

envia el comentari