S’obre una nova línia d'investigació en el cas de Madeleine McCann

Segons els detectius, Madeleine podria haver estat raptada per una banda dedicada al tràfic de persones

Imatge de Madeleine McCan. | Cedida.

La policia de Londres ha rebut més diners per investigar una suposada nova pista sobre la nena desapareguda, Madeleine McCann. Tal com explica The Sun, la policia podria acabar demostrant que ella encara està viva, gairebé deu anys després de la seva desaparició. Per això mateix, la policia ha obert una nova línia d’investigació que podria proporcionar una explicació sobre si Madeleine va ser segrestada i transportada lluny per una banda de traficants. Tot i això, aquesta investigació podria ser l’última que es porta a terme.

Cal destacar que un testimoni va afirmar que la jove va ser fotografiada a la platja amb els seus pares els dies previs a la seva desaparició. El moment en què va desaparèixer, la jove estava de vacances amb la seva família a l’Algavre de Portugal. Madeleine es trobava al llit del seu apartament mentre els seus pares menjaven unes tapes molt a prop amb uns amics. Per aquesta raó, han investigat exhaustivament el tràfic de persones des que va desaparèixer i la seva mare, Kate, s’ha reunit amb moltes organitzacions benèfiques que ajuden aquest tipus de víctimes.

Segons expliquen els informes, Madeleine podria haver estat portada cap a Bèlgica o al Marroc, el nord d’Àfrica. L’equip d’investigació està intentant confirmar o refutar aquesta teoria i refutar totes les possibilitats d’informació que puguin haver-hi. Segons expliquen, «el Ministeri de l’Interior ha acordat continuar finançant el treball policial». Cal remarcar que aquest finançament s’esgotarà el pròxim mes d’abril, on tornarà a ser revisat. S’estima que el finançament sigui d’unes 95.000 lliures.

Aquesta teoria sobre el tràfic de persones es va plantejar per primer cop per investigadors privats que treballaven per la família, a finals del 2007. Segons expliquen, podria haver-hi observadors de bandes que treballen en el ressort portuguès on es van instal·lar per gaudir de les seves vacances. Hi havia un home amb binocles mirant els nens a la platja i fent-li fotografies.  Segons explica un informador, els McCann creuen que aquestes imatges van ser mostrades als traficants que més tard van seleccionar a Madeleine.


Comentaris

envia el comentari