Sonia, la germana d'Adrián Martín confirma la delicada situació del cantant: «Amb prou feines es mou»

El petit se sotmetrà a una tercera intervenció per substituir les vàlvules que té al cervell

Imagen de archivo de Adrián Martín.
L'estat de salut d'Adrián Martín és molt delicat | Twitter Adrián Martín.

Adrián Martín s'ha tornat a convertir en el centre d'atenció. Desgraciadament, no és per algun èxit musical, com ens tenia acostumats, sinó que el petit, de tan sols 12 anys, va ser operat d'urgència. A l'artista se li va trencar una de les vàlvules que té instal·lades al cervell, les quals li controlen la hidrocefàlia que pateix.

Els problemes van començar el passat 21 de gener, quan el nen, com a conseqüència de forts mals de cap i vòmits constants, va ser intervingut urgentment, per tal de drenar-li el líquid que se li havia acumulat al seu cos. Només dos dies després, davant de la inexistent millora que els doctors registraven, va ser operat novament.

Sense millores evidents

Tot i les dues intervencions en menys d'una setmana, no hi ha signes de milloria. Sonia, la seva germana, va reconèixer que l'Adrián «Amb prou feines es mou». En aquest sentit, va explicar que el petit «no deixar de queixar-se» tot i el tractament contra el dolor que està rebent. Per aquest motiu, en les pròximes hores, serà sotmès a una tercera operació.
 

Adrián Martín, operado dos veces en una semana
Adrián Martín ha estat operat en dues ocasions en una setmana | Facebook

 

Aquesta vegada, els doctors no repararan les vàlvules, sinó que directament les substituiran per peces noves. Set anys després de la seva instal·lació, canviaran els aparells per d'altres més adequats a la seva edat. Amb només 12 anys, l'Adrián ha patit 15 intervencions quirúrgiques, sent la primera d'elles quan només tenia 40 dies.

La lluita per un somni

A tan sols uns dies per complir 13 anys —el diumenge vinent és el seu aniversari—, l'Adrián Martínez manté totalment viu el somni de superar la seva malaltia i convertir-se en cantant professional. Des de ben petit va demostrar la seva admiració per la música, que li va venir pels ensenyaments de la seva àvia. Ha d'aconseguir que la hidrocefàlia que pateix no es converteixi en un impediment.

Ja ho va demostrar una vegada, quan va publicar un vídeo fet a casa, on cantava la cançó de Rosario Flores 'Qué bonito'. Juntament amb la seva germana, van obtenir més de 100.000 reproduccions del vídeo. Després d'aquest èxit, l'Adrián va poder interpretar la versió, aquesta vegada acompanyat de l'artista a qui imitava.


Comentaris

envia el comentari