rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

Sorprenen un nen de 12 anys conduint la furgoneta del seu pare a Lleida

El menor va explicar als agents que el seu pare estava al pavelló en un acte religiós i ell havia agafat la furgoneta atès que el seu pare li havia ensenyat a conduir
Un cotxe de la Urbana de Lleida | EUROPA PRESS

 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana que realitzava servei de vigilància al parc dels Camps Elisis el passat divendres dia 12 al vespre, a la zona d'estacionaments de vehicles entre el pavelló blau i el pavelló 3, va observar una furgoneta que circulava a bastant velocitat per aquesta zona entre vehicles estacionats i vianants.

 

El nen es trobava sol dins del vehicle

Els agents van seguir aquesta furgoneta fins a la marquesina, lloc on es va aturar perquè no tenia suficient pas entre uns vehicles estacionats. Tot seguit, els agents en apropar-se van observar que el conductor era un nen de només dotze anys que es trobava sol dins del vehicle. Aquest nen va explicar als agents que el seu pare estava al pavelló en un acte religiós i ell havia agafat la furgoneta atès que el seu pare li havia ensenyat a conduir.

 

Tot seguit, es va localitzar el pare d'aquest nen, el qual va explicar que el seu fill havia agafat les claus del vehicle sense el seu permís. Davant això, els agents van iniciar unes diligències informatives dels fets.

 

També et poden interessar...

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris
David
Es loq ue te els gitanos! Els ensenyen a delnquir de petits