Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Un agent de Policia Nacional d'esquena

Sorpresa per la troballa de la Policia en tres enviaments postals a Catalunya

La droga s'enviava des de Catalunya a Itàlia

El tràfic de drogues actualment està a l'ordre del dia. I és que, malauradament, la venda de droga cada cop és més freqüent tant a Catalunya com a la resta del món.

Consegüentment, els narcotraficants cada cop han de buscar maneres més originals per vendre droga sense que la policia se n'adoni. Aquest cop, el succés ha tingut lloc a Igualada. 

Segons sembla, la Policia Nacional ha enxampat dos homes que es dedicaven a cultivar marihuana a aquesta localitat. L'objectiu, naturalment, era vendre aquesta droga posteriorment.

Però, el que ha sobtat és la forma com venien aquesta droga. En primer lloc, val a dir que els dos homes tenien 31 i 42 anys i eren de procedència italiana. El seu mercat per vendre la droga, doncs, era l'italià.

Venien droga a través d'enviaments postals

En aquest sentit, a la tasca il·legal de fer arribar la droga als seus clients s'hi afegia una altra complicació. Havien de travessar la frontera per transportar la marihuana als seus clients, repartits per diversos punts d'Itàlia. 

Per a aconseguir-ho, van decidir enviar la droga a través d'enviaments postals i envasada al buit. Aquest pla, però, ha acabat fracassant, ja que la Policia Nacional ha descobert que estaven cultivant i venent la droga des d'una casa d'Igualada i els ha enxampat.

Imatge de la droga incautada per la Policia Nacional
Dos homes han estat detinguts per cultivar i vendre marihuana | ACN

La investigació va començar el mes de març passat, quan els agents van tenir constància de l’enviament d’un paquet a través d’una empresa de missatgeria que contenia tres bosses d’una substància vegetal de color verd. Els agents van localitzar les persones que havien fet l’enviament des d’Igualada.

Els agents van escorcollar un habitatge a la capital de l’Anoia i van intervenir 273 plantes de marihuana, bosses amb substància seca amb un pes total de 20 quilos, 800 grams de pol·len d’haixix i 23 d’opi, pastilles d’MDMA, 6.750 euros en efectiu i bàscules de precisió.

Ara, el cas queda en mans de la justícia. De fet, tot i que no tenen antecedents, han passat a disposició judicial i després han ingressat a presó. Això sí, de moment els ha caigut pena de presó provisional.

Davant de la justícia, el seu acte és vist com un delicte contra la salut pública. Per tant, no se'n lliuraran fàcilment. Caldrà esperar per veure si hi ha alguna novetat més sobre el cas, però tot fa pensar que hauran de passar un bon temps entre reixes.