Imatge dels rellotges Rolex

Sorpresos amb 3 Rolex de contraban creuant la duana de la Seu d'Urgell

Les peces estan valorades en més de 50.000 euros i les duien dos homes de nacionalitat xinesa i procedents d'Andorra

La Guàrdia Civil va intervenir aquest dimecres al control de la duana de la Farga de Moles (a l'Alt Urgell), tres rellotges marca Rolex, valorats tots ells en 56.300 euros. Davant aquesta situació, tal com han informat des de la policia, es va procedir a aixecar actes per dues infraccions de Contraban.

La intervenció es va produir cap a les 19.30 hores del vespre, quan un vehicle marca Toyota, va accedir a la duana de la Farga de Moles procedent d'Andorra pel carril verd (res a declarar).  El turisme estava ocupat per L.L., de 32 anys i per M.L. de 31 anys, tots dos homes i de nacionalitat xinesa. Preguntats pels agents si tenen alguna cosa a declarar, van manifestar que no. 

Els rellotges amagats als colzes

No obstant la seva resposta, els agents després de comprovar el vehicle, van convidar els ocupants a llevar-se la jaqueta que portaven, observant en aquest moment com tots dos tenien col·locats, a l'altura del colze, un d'ells dos rellotges i l'altre un, tots de la marca Rolex i valorats en total en 56.300 euros. 

Un cop verificada la mercaderia confiscada pels agents a les dependències de l'Agència Tributària, i en presència de l'Oficial de Viatgers, es van procedir a aixecar sengles actes per dues Infraccions de Contraban (LO 12/95),  quedant el gènere decomissat dipositat a la Duana de la Farga de Moles a disposició de l'autoritat judicial corresponent.