IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

'El Chicle' hauria violat la seva cunyada quan era menor

La Guàrdia Civil reobre un cas que es trobava arxivat, a més d'investigar altres desaparicions a Galícia

Imagen de 'El Chicle' con su mujer
Fotografía de 'El Chicle' i la seva dona, Rosario Rodríguez | cedida

Una vegada va aparèixer el cos de Diana Quer i després que José Enrique Abuín es declarés com l'autor confés del crim, la Guàrdia Civil es troba analitzant altres desaparicions i delictes similars, els quals es podrien relacionar amb 'El Chicle'. Un d'ells, del qual més se n'ha parlat, és la suposada violació que l'agressor va fer sobre la seva cunyada.

Els fets es van denunciar dotze anys enrere, quan la dona era menor. En aquell moment, la víctima va explicar a la seva mare què havia succeït. Ambdues van acudir a un metge forense, que va analitzar el cas. Segons informa 'La Voz de Galicia', un cop fetes les proves pertinents a la jove, el doctor va recomanar que acudissin a la Guàrdia Civil per advertir de la violació.

'El Chicle' va quedar lliure

En aquell cas, de manera similar que amb el de Diana Quer, la coartada de 'El Chicle' li va permetre sortir airós del crim. Segons la versió que va oferir, l'investigat va assegurar que, en el moment de la violació, ell es trobava en una sucursal bancària, pel que no era possible que fos l'autor de l'agressió.

Sorprenentment, va ser la mateixa dona del suposat violador, Rosario Rodríguez, qui va anar fins a la mencionada sucursal a verificar la versió. Allí, li van comunicar que 'El Chicle' no havia aparegut. No obstant això, la sentència va ser favorable, pel que es va arxivar el seu cas.

Una vegada confirmat el delicte sobre Diana Quer, del qual s'està investigant la gravetat del mateix —cal determinar si va ser un accident o un assassinat, i si hi va haver agressió sexual—, la Guàrdia Civil ha reprès aquest cas que semblava tancat. La repetició de l'estratègia de 'El Chicle' ha provocat que els agents tornin a considerar la possibilitat d'una violació reiterada.

L'informe d'una primera violació

Els documents recaptats en la primera investigació contra 'El Chicle', per la suposada violació a la seva cunyada, compten amb una estratègia idèntica que la utilitzada contra Diana Quer i amb la noia de Boiro. L'agressor aïllava les seves víctimes, els treia el mòbil i les segrestava.

En el cas de la seva cunyada, s'inclou que, el presumpte assassí de la jove madrilenya portava en cotxe a la seva víctima, tornant de la platja, des de Rianxo, fins a casa dels seus avis. «Allí li va tocar el pit i després la va amenaçar dient-li: si expliques alguna cosa, mato a la teva germana, a la teva neboda i després em mato jo», detalla l'informe.


Comentaris

envia el comentari