Imatge d'una parella d'agents dels Mossos d'Esquadra fent patrullatge pels carrers de Lleida. Imatge del 19 de maig de 2020.

Troben sa i estalvi l'Stefan, el menor desaparegut fa més d'una setmana a Barcelona

El jove ha estat trobat sa i estalvi

Després de més d'una setmana de cerca, els Mossos d'Esquadra han anunciat al seu perfil oficial de Twitter que han trobat a Stefan, un jove de setze anys que va desaparèixer el passat dissabte 27 de juny a Barcelona

Tal com han fet públic, el jove ha estat localitzat «sa i estalvi a Arenys de Mar». A més, han aprofitat la piulada per agrair la col·laboració a totes aquelles persones que havien proporcionat informació útil sobre el noi desaparegut. 

La família li va perdre la pista el passat dissabte, 27 de juny

Segons es va denunciar als Mossos d'Esquadra en el seu moment, la família d'Stefan  li va perdre la pista el passat 27 de juny a la ciutat de Barcelona. Segons va informar el cos de policia a través de les xarxes socials, el menor és de complexió prima, porta el cabell de color castany, rapat pels costats i més llarg al mig. A més, porta una piga al nas que facilita el seu reconeixement.

En el moment de la seva desaparició el jove Stefan portava uns texans de color blau, unes vambes negres, samarreta blavosa amb ratlles i també una ronyonera de color verd. Es va demanar que qualsevol persona que pogués aportar alguna informació sobre el seu parador pot posar-se en contacte amb el número universal d'emergències, 112. Ha estat així com han pogut donar amb el jove, sa i estalvi. 

Un jove pateix un dolorós accident per una imprudència a Sitges

Aquest passat divendres, un jove ha patit un aparatós accident en una platja del municipi de Sitges, a la comarca del Garraf. En concret, segons ha informat la mateixa Policia Local, el protagonista de la història ha saltat la tanca que prohibeix l'accés a la  zona de roques  del port de Vallcarca, i per causes desconegudes ha acabat parint una forta caiguda, que li ha provocat una dislocació d'espatlla

Fins al lloc s'han presentat agents de la Policia Local, i també efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), que han atès el jove. Posteriorment, ha estat traslladat en ambulància a un centre hospitalari. La policia ha aprofitat per recordat que aquestes conductes, a banda de ser motiu de sanció, també poden resultar molt perilloses. Amb tot, l'incident ha quedat en un gran ensurt.