EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

Una substància abrasiva en un autobús de Madrid provoca cremades a dues persones

Les dues víctimes hauran de ser operades per rebre un trasplantament a la pell
Imatge dels pantalons d'una de les víctimes de l'accident | Huffington Post

 

Dos joves madrilenys han hagut de ser 'rescatats' i enviats a la unitat de cures intensives després de patir fortes cremades en un autobús. Els afectats, de 17 i 18 anys, es van lesionar a causa d'una substància abrasiva que hi havia sobre un seient en un autobús de Madrid. Ara, a més, hauran de ser operats perquè necessiten un trasplantament a la zona afectada. 

 

Segons ha informat el 'Huffington Post', la mare de la jove de 18 anys es va posar en contacte amb el mitjà en qüestió per donar a conèixer el cas. I és que, tal com explica aquesta, la noia hauria pujat a un autobús de la ruta 185 de la capital espanyola —que cobreix el trajecte entre Madrid i Algete— i instants després hauria rebut la brusca i considerable cremada.

 

Dos casos amb poques hores de diferència

La substància abrasiva era «de color negre, enagxosa i viscosa». Segons una de les víctimes —la segona el mateix dia—, va començar a notar la cremada diversos minuts després. Quan, de sobte, la substància va traspassar la caçadora, la roba interior, els pantalons i, fins i tot, les botes

  

  

D'altre banda, Paul Ztion —l'altre afectat—, va agafar el mateix autobús l'endemà i minuts després va decidir sortir-ne a causa d'una «cremada bastant impactant i atípica, blanca i gran».

 

 

Substància abrasiva que va afectar als joves madrilenys | Huffington Post

Necessiten un trasplantament de pell

El metge, de fet, ho va veure clar. Aquest va comentar-li a en Paul que possiblement s'havia tractat d'una «substància química abrasiva que li havia causat cremades de tercer grau, per la qual cosa necessitaria un trasplantament de pell». Així mateix, aquest ha hagut de deixar d'anar a classe uns dies, a causa de les seqüeles de la cremada. 

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

D'altra banda, el jove Paul va denunciar els fets la mateixa nit i, per casualitat, es va trobar amb que una noia havia denunciat la mateixa situació la nit abans. Les dues famílies, de fet, han guardat les peces de roba cremades i les lliuraran a la Policia Científica.

 

Substància en qüestió a sobre d'un dels autobusos | Huffington Post