Una dona se suïcida després que es compateixi un vídeo sexual seu a l'empresa on treballa

La mare, de 32 anys, tenia dos fills

Iveco
La dona, de 32 anys, era treballadora de la fàbrica que Iveco té a San Fernando de Henares | Iveco

Verónica, una dona de 32 anys i mare de dos fills, que treballava a la fàbrica CNH Industrial del grup Iveco a San Fernando de Henares, Madrid, es va suïcidar aquest passat dissabte, després que es difongués un vídeo de caràcter sexual, on ella apareixia, entre els seus companys de treball.

Uns dies abans del tràgic succés, concretament el dilluns 20 de maig, es va compartir el vídeo, que era de fa cinc anys quan la dona no estava casada, a través de Whatsapp entre la plantilla d'aquesta fàbrica de camions que compta amb uns 2.500 treballadors.

No va poder suportar la pressió i les mirades de la gent

La gravació es va convertir en quelcom viral i poc després va arribar al seu marit que va patir una crisi d'ansietat en veure'l. Un company de treball de la dona, Ivan Cacho, va explicar al programa d'Antena 3, 'Espejo Público', que a Verónica «li va caure el món a sobre» quan el marit es va assabentar que el vídeo circulava per Whatsapp.

Preocupada per aquesta situació va decidir parlar-ne amb el departament de Recursos Humans de l'empresa el divendres, un dia abans de suïcidar-se, que va recomanar a Verónica que ho denunciés però ella es va negar. Poques hores després, la mare de 32 anys, va acabar penjant-se després de no poder aguantar la pressió i «les mirades, gent que anava fins al seu lloc de treball» per posar cara a la companya que apareixia a la gravació, explicava Cacho.

  

El vídeo hauria estat publicat per una exparella

Tot assenyala que el vídeo va ser compartit per una antiga parella de Verónica que també treballava amb ella a la fàbrica, segons avançava 'El Mundo'. L'home s'hauria tornat a interessar en ella i l'hauria estat extorsionant amb la publicació de la gravació. Per la seva part, la Policia Nacional investigava la mort de Verònica com a un suïcidi després que aquesta aparegués penjada a la seva casa d'Alcalá de Henares i, mentre no hi hagi denuncia per part de la seva família, no es podrà investigar a ningú per un delicte contra la intimitat.

Els seus companys de feina han volgut donar el condol a la família i amics de la dona, a través d'un comunicat del comitè d'empres on han denunciat «l'ús irresponsable de les xarxes socials» que va comportar «unes tràgiques conseqüències». A més han assenyalat que en la mort de Verónica hi han hagut «responsabilitats compartides i que hauran de depurar-se». 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari