Un home se suïcida d’un tret al cap al jardí d’un ex guàrdia civil a Cubelles

L’ex sergent va ser detingut l’any 2010 per formar part d’una organització criminal especialitzada en el contraban al Port de Barcelona

Imatge del domicili on va tenir lloc el tiroteig
Imatge del domicili on va tenir lloc el tiroteig | CatalunyaDiari.cat

Succés d’allò més estrany a Cubelles. El passat diumenge al vespre un home va accedir al jardí del domicili d’un ex guàrdia civil i, després de disparar amb reticència contra la façana de la casa, va optar per suïcidar-se disparant-se al cap. L’ex sergent, així mateix, va ser detingut l’any 2010 per formar part d’una organització criminal especialitzada en el contraban al Port de Barcelona.

Els Mossos d’Esquadra i el Jutjat de Vilanova i la Geltrú s’han fet càrrec de la investigació d’un succés que va tenir lloc a l’Avinguda del Mediterrani número 32 de la localitat del Garraf. El jutge, d’altra banda, ha decretat el secret de sumari sobre el cas.    

L’home es va suïcidar al domicili de l’ex sergent

És el que més crida l’atenció de tot plegat. Tot plegat va tenir lloc el passat diumenge a la tarda quan l’home va optar per accedir al recinte privat del domicili de l’ex sergent de la Guàrdia Civil a Cubelles. Va ser en aquest context i espai, doncs, on va disparar diverses ocasions contra la façana de la casa, tot i que encara se’n desconeixen els motius.

El portal de la casa on van tenir lloc els fets
El portal de la casa on van tenir lloc els fets | CatalunyaDiari.cat

Després de saltar la tanca per accedir al jardí del domicili i propinar diversos trets, l’home va optar per disparar-se un tret al cap i acabar amb la seva vida. Els Mossos d’Esquadra, finalment, van personar-se minuts després al domicili del Garraf per fer-se càrrec de la investigació del succés.

L’ex guàrdia civil no era a casa

Finalment, també cal destacar que en el moment de l’encontre el guàrdia civil no es trobava a casa i el cadàver, d’altra banda, el van trobar els agents dels Mossos d’Esquadra després de les trucades de diversos veïns alertant que havien escoltat diversos trets.

Els Mossos d'Esquadra ja han obert una investigació sobre el succés.                                        


Comentaris

envia el comentari