Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Renta plats i Mosso d'Esquadra

La surrealista troballa dels Mossos dins el rentaplats d'un bar a Barcelona

El propietari del local tenia diverses identitats

Els robatoris estan a l'ordre del dia i encara més en ciutats tan grans com Barcelona, en la que es generen moltes aglomeracions de persones. Els delinqüents, cada vegada tenen més inventiva per realitzar els furts i evitar ser detinguts.

Els Mossos d'Esquadra van quedar de pedra quan, aquesta setmana, van localitzar un grup de lladres a la ciutat comtal. La sorpresa no va ser per als robatoris comesos, sinó pel lloc on guardaven tot allò que sostreien.

La policia catalana va detenir el passat dimarts 3 de maig una dona per robar un mòbil i el propietari d’un bar per un delicte de receptació. 

L'arrestada va amagar l’aparell que acabava de sostreure a l’interior del rentaplats de l’establiment. El furt es va produir quan una persona sortia d’una estació del suburbà de Barcelona per les escales mecàniques. 

La víctima va notar com una dona i dos homes se li apropaven molt i en sortir al carrer es va adonar que tenia la motxilla oberta i que li faltava el mòbil. 

Amagaven el que robaven dins d'un rentaplats

Agents de paisà van veure com els tres autors sortien precipitadament i es dirigien a un bar que hi havia a pocs metres. Abans de poder-los aturar, van observar com un d’ells entrava mentre els altres dos l’esperaven a l’exterior.

En entrar a l’interior del local, els agents van escoltar com sonava un telèfon mòbil que hi havia amagat a dins d’un rentaplats de la cuina. En contestar van comprovar que era la propietària que trucava per intentar localitzar-lo perquè li acabaven de sostreure moments abans.

La víctima també els hi va donar la descripció dels presumptes autors, que coincidia amb la dona i els dos homes interceptats, per la qual cosa la policia els va denunciar per un delicte de furt lleu. 

Com que la dona no anava acreditada ni donava fiança de la seva identitat va quedar detinguda.

Dins del rentaplats també es van trobar 500 euros i quatre mòbils més, un dels quals havia estat sostret feia una estona a un turista canadenc. 

Les platges catalanes, plenes de gent gràcies a les altes temperatures dels últims dies

Tenia diverses identitats

El responsable del bar no va poder donar cap explicació de què feien els telèfons mòbils amagats allà, per la qual cosa se’l va detenir per un delicte de receptació i se li van intervenir els diners i els aparells. 

Actualment es continuen fent gestions per a intentar localitzar els seus legítims propietaris.

En dependències policials, quan es van comprovar les empremtes del detingut, es va poder esbrinar que l’home tenia diverses identitats i un altre antecedent policial amb un d’aquests noms. El detingut va passar a disposició judicial i va quedar llibertat amb càrrecs.