ÚLTIMA HORA

‼ Nissan comunica finalment la intenció de tancar la planta de Barcelona

Surten a la llum imatges de 'La Manada' just després de la violació a Pamplona

Pròximament se sabrà la resolució de la sentència contra els acusats
'La Manada'
Imatge d'arxiu de 'La Manada' | Cedida

Segueix sortint a la llum noves informacions i dades claus del cas de la violació de 'La Manada' a una noia durant la festa de San Fermín de l'any 2016. Només unes hores abans de conèixer la resolució de la sentència pels acusats, 'El Programa de Ana Rosa' ha publicat a televisió un vídeo, teòricament, de les hores posteriors a l'agressió sexual.

 

Segons s'ha observat en les imatges difoses, apareixen tres dels nois integrants del grup la nit dels fets. Concretament, apareixen els nois intentant dormir en unes escales d'un edifici del municipi.

El vídeo posterior a la violació de 'La Manada'

Però els joves no es poden relaxar després de les hores de festa, consum d'alcohol, drogues, i suposadament, després d’haver agredit sexualment a la jove. A més, durant el vídeo es veu a un dels integrants de 'La Manada' simulant aspirant pel nas algun estupefaent, el que sembla que finalment acaba fent posteriorment, ja que ensenya un paquet amb pols blanca, suposadament cocaïna

 

manada
Imatge d'arxiu de 'La Manada' | Cedida

 

També s'escolta com parlen els presumptes violadors de la jove a Pamplona. 'El Prensa', entre burles i rialles diu: «Estàs fumant? Fumem-nos un cigarret». Finalment, i després que les llums de l'edifici s'apagui, s'adormen a les escales. Hores després, són detinguts per la policia.

'La Manada': festa, alcohol i irresponsabilitat

Però aquest vídeo no és l'únic que el programa de Telecinco ha emès a televisió. També s'han mostrat imatges que revelen l'estil de vida dels joves durant les festes de San Fermín, per tant, són una mostra del comportament que van adoptar la nit de la suposada violació als carrers de Pamplona l'any 2016.

 

Ballen i canten entre amics, amb gots plens d'alcohol a la mà i molta festa. 'La Manada' es mostra totalment despreocupada. Inclús després d'aquestes esbojarrades festes, i sense dormir, acaben participant en un 'encierro' acabant corrent davant del toro a la plaça de la capital de Navarra.Comentaris

envia el comentari