ÚLTIMA HORA

🚨 Catalunya suma 1.162 nous contagis i 33 defuncions vinculades a la Covid-19

Surten a la llum noves imatges de l’habitatge dels nens assassinats a València

El programa ‘Cuatro al día’ ha tingut accés a aquesta casa situada a Goadella, de la qual fins al moment només s’havien publicat imatges de l’exterior

Familia niños asesinados Godella
Família dels nens assassinats a Godella | Antena 3

Segueixen fent-se públiques les últimes novetats relacionades amb el parricidi que va tenir lloc el passat 14 de març a la localitat valenciana de Goadella, a la Comunitat Valenciana. Justament avui, el programa ‘Cuatro al día’ ha emès unes quantes imatges de l’interior de l’habitatge on residien María, Gabriel i els seus dos fills, abans que els petits fossin brutalment assassinats pels seus progenitors.

  • Relacionat:  La mare dels germans assassinats a València, 'hippie' i activista del 15-M.

Es fan públiques noves fotografies de l’habitatge

Fins al moment, els mitjans de comunicació tan sols havien fet públiques imatges que mostraven la casa en termes generals, fent patent que la família residia pràcticament entre ruïnes.

Ara, però, s’ha descobert que l’habitatge comptava amb altres habitacions, així com amb espais exteriors on els petits podien distreure’s i jugar. A continuació presentem les fotografies emeses pel programa de Cuatro:

Casa de Godella
Imatge de l'interior de l'habitatge de la família de Godella | Cuatro al día

 

Casa de Godella
Imatge del petit jardí amb gronxadors que tenien instal·lat | Cuatro al día

 

Casa de Godella
Imatge de l'interior de la casa de Godella | Cuatro al día

 

Casa de Godella
La piscina ha estat objecte de debat entre l'àvia i la família | Cuatro al día

 

Així les coses, si traspassem les parets frontals de la casa —aquelles on hi havia escrites el missatge «morireu»— trobem que l’edificació també compta amb un jardí del darrere on s’hi apleguen diverses joguines i uns gronxadors, i també una piscina de grans dimensions, si bé aquesta presenta una aparença de desús.

  • També pots llegir:  Els pares dels nens assassinats a València eren seguidors dels 'Illuminati'.

L’àvia va presentar la denúncia dels fets

A més, tal com recull ‘EspañaDiario’, tot apunta que aquesta piscina va esdevenir un motiu de discussions i malestar entre els pares dels menors i l’àvia d’aquests, que d’altra banda fou qui va presentar una denúncia sobre els fets a comissaria.

Els fets van tenir lloc el passat de 13 de març, tan sols unes hores abans que María i Gabriel posessin fi a la vida dels seus dos fills de 4 anys i pocs mesos, respectivament. El detonant de tot va ser un missatge que l’àvia havia rebut per part de María, i que expressava el següent: «Gràcies per tot, creador, me’n vaig amb tu. Adéu, mare». 


Comentaris

envia el comentari